Koło dojazdowe/dojazdówka do Octavia I

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zap007
    Classic
    • 2016
    • 5

Powiem po swoim odczuciu-miałem 4x4 i chętnie bym wrócił do niej,ale z braku $$ jest ośka
    Ale plany są aby kiedyś wrócić do 4 łapy :roll:
  • msemafor
    Ambiente
    • 2013
    • 232
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Hej,

Czy ktoś ma lub może widział takie koło dojazdowe (mini-koło zapasowe), które pasowałoby rozstawem otworów na śruby do Octavii I i zmieściło się na stojąco w lewą wnękę w bagażniku hatchback-a?
    Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki lub nawet linki do ofert sprzedaży takich dojazdówek.

Komentarz

• Northeusz
      RS
      • 2010
      • 1677
      • Octavia I (1U2)
      • AUM 1.8 20VT 150 KM

Tutaj masz przykładowe oferty:

LINK 1
      LINK 2
      LINK 3

Jednak nie sądzę, żeby jakiekolwiek koło weszło we wnękę boczną bagażnika. Dojazdówka jest węższa, może mieć nieznacznie mniejszą średnicę, ale nie na tyle, żeby ją zmieścić w tej wnęce. Na pewno jest lepsza do wożenia w bagażniku, bo zajmuje mniej miejsca i łatwiej ją ustawić z innymi bagażami.
      Pozdrawiam
      Northeusz

Komentarz

ja kupowalem do renowki dojazowke tutaj, http://dojazdowe.pl/kola-dojazdowe/c,14359,1
        za rozsadne pieniadze, fakt ze chyba z "odzysku" ale w stanie idealnym. We wneke nie wjedzie bo jest za mala chyba ze chodzi Ci o postawienie kola do pionu to moze by sie udalo, nie pamietam jak u mnie, ale ja mam plaska podloge, a u Ciebie jesli nie masz podwojnej podlogi tylko normalnie gleboki bagaznik to pewnie zapniesz kolo na stojaco.

Komentarz

Pracuję...