Czy ktoś ma lub może widział takie koło dojazdowe (mini-koło zapasowe), które pasowałoby rozstawem otworów na śruby do Octavii I i zmieściło się na stojąco w lewą wnękę w bagażniku hatchback-a?
Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki lub nawet linki do ofert sprzedaży takich dojazdówek.
Jednak nie sądzę, żeby jakiekolwiek koło weszło we wnękę boczną bagażnika. Dojazdówka jest węższa, może mieć nieznacznie mniejszą średnicę, ale nie na tyle, żeby ją zmieścić w tej wnęce. Na pewno jest lepsza do wożenia w bagażniku, bo zajmuje mniej miejsca i łatwiej ją ustawić z innymi bagażami.
ja kupowalem do renowki dojazowke tutaj, http://dojazdowe.pl/kola-dojazdowe/c,14359,1
za rozsadne pieniadze, fakt ze chyba z "odzysku" ale w stanie idealnym. We wneke nie wjedzie bo jest za mala chyba ze chodzi Ci o postawienie kola do pionu to moze by sie udalo, nie pamietam jak u mnie, ale ja mam plaska podloge, a u Ciebie jesli nie masz podwojnej podlogi tylko normalnie gleboki bagaznik to pewnie zapniesz kolo na stojaco.
Komentarz