[O1] Szyberdach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • izapie
    Drive
    • 2008
    • 83

[O1] Szyberdach

no ale mam nadzieje, ze jakies kiwanko, czy cos tam się odbedzie, kurde zabrałbym znowu jakąs torbę...
  • ziutsane
    RS
    • 2007
    • 2376

[O1] Szyberdach

czesc ! mam problem z szyberdachem
    dzis mylem sobie autko i po wymyciu wsiadam do srodka a siedzenia zalane :/
    wlaczam stacyjke zeby zobaczyc czy byl moze nie domkniety ale nawet nie drgnal
    czy mam z tym jechac do jakiegos serwisu ? jak tak to gdzie mozna znalezc jakis dobry serwis w okolicach katowic (ale dobry) i co moze byc przyczyna
    po drugie strasznie szumi mi w aucie powyzej 120 km/h i nie wiem czy to nie przypadkiem wina szyberdachu
    z gory dzieki za pomoc !
    Radio: C90r+XDP210EQ
    Kable:Opt,Skyline,50 mm
    Wzm:XES M1+FP 1.800
    Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

• jlupino
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 362

W kazdym szyberdachu są kanaliki które odprowadzają wode.Sprawdź czy nie są one zatkane.Nie piszesz nic o stanie uszczelki.Podjedź do warsztatu który zajmuje sie wymianą szyb w samochodach.Moze po prostu guma uszczelki jest fatalnej jakości i sie odkształciła.Warsztat powinien sie na tym znać,może zleci ci wymiane uszczelki i problem zniknie.
      Jaro

Komentarz

• ziutsane
        RS
        • 2007
        • 2376

ile takie cos kosztuje ?
        Radio: C90r+XDP210EQ
        Kable:Opt,Skyline,50 mm
        Wzm:XES M1+FP 1.800
        Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

• daneczek76
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 3642
          • Toyota

W szyber dachu masz taka plastikową zaslepke sciągni ją i recznie za pomocą klucza jak sie niemyle imbusa można go zamknąć. A dokładnie zyberdach - ustawiłem przełącznik elektr. na 0, następnie zdjąłem plastik i za pomocą dołączonej korbki ustawiłem szyberdach we właściwej pozycji. Wyciągnąłem bezpiecznik od szyberdachu. Po ponownym włożeniu bezpiecznika otwarty szyberdach zamknął się we właściwej pozycji
          [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

Pracuję...