no ale mam nadzieje, ze jakies kiwanko, czy cos tam się odbedzie, kurde zabrałbym znowu jakąs torbę...
[O1] Szyberdach
Zwiń
X
-
[O1] Szyberdach
czesc ! mam problem z szyberdachem
dzis mylem sobie autko i po wymyciu wsiadam do srodka a siedzenia zalane :/
wlaczam stacyjke zeby zobaczyc czy byl moze nie domkniety ale nawet nie drgnal
czy mam z tym jechac do jakiegos serwisu ? jak tak to gdzie mozna znalezc jakis dobry serwis w okolicach katowic (ale dobry) i co moze byc przyczyna
po drugie strasznie szumi mi w aucie powyzej 120 km/h i nie wiem czy to nie przypadkiem wina szyberdachu
z gory dzieki za pomoc !Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
-
-
W kazdym szyberdachu są kanaliki które odprowadzają wode.Sprawdź czy nie są one zatkane.Nie piszesz nic o stanie uszczelki.Podjedź do warsztatu który zajmuje sie wymianą szyb w samochodach.Moze po prostu guma uszczelki jest fatalnej jakości i sie odkształciła.Warsztat powinien sie na tym znać,może zleci ci wymiane uszczelki i problem zniknie.Jaro
Komentarz
-
-
W szyber dachu masz taka plastikową zaslepke sciągni ją i recznie za pomocą klucza jak sie niemyle imbusa można go zamknąć. A dokładnie zyberdach - ustawiłem przełącznik elektr. na 0, następnie zdjąłem plastik i za pomocą dołączonej korbki ustawiłem szyberdach we właściwej pozycji. Wyciągnąłem bezpiecznik od szyberdachu. Po ponownym włożeniu bezpiecznika otwarty szyberdach zamknął się we właściwej pozycji[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Komentarz