[O2] BLACHARKA I LAKIER

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Ponury
    Drive
    S_OCP Member
    • 2007
    • 57

[O2] BLACHARKA I LAKIER

Zamieszczone przez Sigma_74
    UNIDEN !!!
    A nie mówiłem :P
    Octavia Tour Ice+ 1.6
    Garmin nuvi 250W
    President Walker + Alan ML-145 + reflektometr
  • oorsoo
    Ambiente
    • 2006
    • 197

[O2] BLACHARKA I LAKIER

Witam szanownych kolegów

3 dni temu przytrafiło się nieszczęście, zepsułem tył forda fusion, niestety zrobiłem to swoim przodem a właściwie prawym przodem.
    Jak się przyglądam to do wymiany zderzak, prawe nadkole, reflektor i prawdopodobnie belka z przodu bo na 1,5-2 cm weszła w samochód z prawej strony. Z tego co widziałem to chyba nie tknęło pokrywy silnika.
    No i przyszło mi znaleźć kogoś kto to zrobi, tak, że po robocie nie będzie trzeba płakać
    Oglądałem kilka wątków dotyczących ASO i nie jest różowo
    Nie znacie jakiegoś serwisu w okolicach śląska, który jest to fajnie zrobić.
    NIe przekreślam ASO na Kocmyrzowskiej w Krakowie, bo przy okazji zamknąłbym temat wymiany sterownika kierownicy, ale na razie ważniejsze jest, żeby jakoś wyglądał ten samochód i przetrwało to z 2-3 lata
    Załączone pliki

Komentarz

• karmel
      L&K
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1363

a masz gwarancje jeszcze bo jak tak to stracisz ja robioąc poza ASO
      TURBO ŻYJE - TURBO PIJE

Zobacz fotoblog

Komentarz

• psychodad
        Ambiente
        • 2007
        • 117

Ullaaa laaa współczuje :cry: I faktycznie jak na gwarancji to chyba Cię zmusza ASO.
        chip ... chip huraaa !

Komentarz

• oorsoo
          Ambiente
          • 2006
          • 197

nie jest na gwarancji mogę robić z nią co chcę, problem w tym, że część rzeczy to przydałby się porządny fachowiec lakiernik, a część to jednak ktoś kto się zna na skodach octaviach i to nie tak, że słyszał jak coś się robi, ale kiedyś przyłożył do tego rączki

Komentarz

Pracuję...