Octavia alarm

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sparrow83
    Classic
    • 2011
    • 2

Octavia alarm

Witam wszystkich jak mi się dziś nie chciało wstać :twisted:
  • jakub772
    Classic
    • 2010
    • 4

Octavia alarm

Mam od niedawna octavie i mam problem z alarmem został on założony przez jakiegoś magika piloty to porażka (wykonanie) no i mają już swoje lata najlepsze jest to że tylko jeden działa. Alarm ma funkcje domykania okien.Moje pytanie brzmi czy mogę zakodować oryginalne piloty scyzoryki pod ten sam alarm ewentualnie co z tym zrobić?

Komentarz

• brodi77
      Classic
      • 2013
      • 8

Najlepiej udaj się do jakiegoś elektryka-elektronika i powie Ci co i jak. Ja zakupiłem na allegro cały sterownik +piloty centralnego zamka za niewielkie pieniądze , zamontował mi go elektryk i wszystko hula.

Komentarz

• LaurinKlement
        Drive
        • 2014
        • 59
        • Octavia I (1U2)
        • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Może mi ktoś pomóc. A mianowicie:
        W środku w octavii po obu stronach przy szybie przedniej mam takie czujniki:
        Instalacje alarmowe, serwis, montaż alarmu Poznań, Kórnik , Robakowo , Gądki , Szczytniki , Dachowa , Koninko , Spławie , Szczepankowo

pod maską mam taką puszczkę:

z której wychodzą przewody ale są poodcinane - może dwa idą tylko do kabiny.

Po zamknięciu auta siedząc w środku, machając żaden alarm się nie włącza, nic nie wyje, nic nie reaguje. Nie mam do tej puszki kluczyka....

Co co jest, jakiś alarm? Syrena od alarmu? To jest fabryczne skody? Mogę to wywalić wszystko czy po odcięciu jakiegoś przewody przestanie mi np. auto odpalać lub otwierać? :? :?
        Octavia 1 Laurin&Klement 1.9 TDI 110KM

Komentarz

Pracuję...