z autocentrum.pl o ile dobrze pamiętam
Porównanie modeli
Zwiń
X
-
Porównanie modeli
Witam,
Bardzo ciekawe porównanie nowego Toledo i nowej Octavii ukazało się na stronach wyborczej
Portal Gazeta.pl - Najnowsze Informacje, serwisy tematyczne: Biznes, Sport, Rozrywka, Pogoda. Poczta Email, Forum, Blogi. Sprawdź!
Ciekawe szczególnie jest to co napisali o skrzyni DSG. Czy ktoś z Was ma coś takiego u siebie? Bardzo jestem ciekawy wrażeń z jazdy w takim wydaniu.Obecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D
-
-
Fajne to, ale jak zwykle napisane po dziennikarsku i brak konkretow. Jak to jezdzi to ja tez bym chcial wiedziec. Z tego co Master's pisal mozliwosci dlubniecia auta ze skrzynia DSG praktycznie nie ma. Jej znamionowy maksymalny moment obrotowy to 325Nm, a ten silnik ma miec 320Nm. Znajac wykresy seryjnych 2.0TDi juz widac ze jest to przekroczone.
BTW. Jak zawsze na GW rozwalaja mnie komentarze: za 100tys mozna kupic Primere dci - chyba koles jej nie ma i nie wie co mowi. Sorry ale Nissan to jedno a silnik Renaulta to co innego!!! a niestety sa ze soba polaczone.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSNowe Toledo jest imho calkiem fajne. Jego problem polega na tym, ze jest malo fotogeniczne.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
Komentarz