Porównanie modeli

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • vittorio
    Classic
    • 2005
    • 33

Porównanie modeli

z autocentrum.pl o ile dobrze pamiętam
    www.octaviaclub.cz - czech skoda octavia club :-)
  • Kmab
    Rider
    • 2005
    • 269

Porównanie modeli

Witam,

Bardzo ciekawe porównanie nowego Toledo i nowej Octavii ukazało się na stronach wyborczej
    Portal Gazeta.pl - Najnowsze Informacje, serwisy tematyczne: Biznes, Sport, Rozrywka, Pogoda. Poczta Email, Forum, Blogi. Sprawdź!

Ciekawe szczególnie jest to co napisali o skrzyni DSG. Czy ktoś z Was ma coś takiego u siebie? Bardzo jestem ciekawy wrażeń z jazdy w takim wydaniu.
    Obecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Fajne to, ale jak zwykle napisane po dziennikarsku i brak konkretow. Jak to jezdzi to ja tez bym chcial wiedziec. Z tego co Master's pisal mozliwosci dlubniecia auta ze skrzynia DSG praktycznie nie ma. Jej znamionowy maksymalny moment obrotowy to 325Nm, a ten silnik ma miec 320Nm. Znajac wykresy seryjnych 2.0TDi juz widac ze jest to przekroczone.

BTW. Jak zawsze na GW rozwalaja mnie komentarze: za 100tys mozna kupic Primere dci - chyba koles jej nie ma i nie wie co mowi. Sorry ale Nissan to jedno a silnik Renaulta to co innego!!! a niestety sa ze soba polaczone.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• MiKruS
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 7976

Nowe Toledo jest imho calkiem fajne. Jego problem polega na tym, ze jest malo fotogeniczne.
        TDI 205PS

Komentarz

• Martinez
          L&K
          • 2004
          • 1366
          • Audi

Zamieszczone przez MiKruS
          Nowe Toledo jest imho calkiem fajne. Jego problem polega na tym, ze jest malo fotogeniczne.
          a Imho Toledo jest zbyt podobne do Altei. Wolalem Toledo w starej budzie - stateczną limuzynę.
          Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
          teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
          czarna AR 156 1.8 T.Spark

Komentarz

Pracuję...