Ja raczej też uważam że te chlapacze to kojarzą się z mega tjunowanymi polonezami... no wiecie płyta cd dynda się pod lusterkiem na siedzeniach "michoły"<tak znajomy określa pokrowce wykonane z puszystych materiałów pochdzenia naturalnnego > szyby i światła przyciemnione farbą w sprayu, ospoilerowaniem z dykty i ogólnie złym stanem technicznym samochodu .....
Silnik AGR i N75
Zwiń
X
-
w AGR chyba nie leciało bo tak z tym podcienieniem nie za zbytnio wpnij VAG-a i sprawdz jaki bład wywala. A cyka ci zaworek ? I co znaczy do bani ? przepływke sprawdzałeś ?OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Nie wiem czy AGR tak jezdzi, ale tym nie da sie jechac. Depczesz gaz a on sie powoli rozpedza i tak na kazdym biegu
Przeplywka jest pod pojeciem MAF sensor jak pamietam :?: Na postoju wynik wymagany i wskazywany jest identyczny w czasie jazdy, zaczynaja sie jazdy, bo w pierwszej kolumnie pisze cos miedzy 600-800mg/R a auto ma max 300-350mg/R - chyba ze to nie to patrzylem :lol:
Oczywiscie przeplywka z AHF-a do AGR-a nie pasuje, jak sadze :twisted:
[ Dodano: Pon 16 Kwi, 07 20:17 ]
Aha cykac ma kiedy?? To one w ogóle cykają, ja mojego nigdy nie slyszalem zeby cykal
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNie wiem czy AGR tak jezdzi, ale tym nie da sie jechac. Depczesz gaz a on sie powoli rozpedza i tak na kazdym biegu
Zamieszczone przez MaicroftPrzeplywka jest pod pojeciem MAF sensor jak pamietam :?: Na postoju wynik wymagany i wskazywany jest identyczny w czasie jazdy, zaczynaja sie jazdy, bo w pierwszej kolumnie pisze cos miedzy 600-800mg/R a auto ma max 300-350mg/R - chyba ze to nie to patrzylem :lol:
Maicroft, zapnij III bieg jedz na 3000rpm ciagle tak jedz na tych 3000 i sprawdz jak wygląda zalecana a aktualna. Tu musi być identiko !
Zamieszczone przez MaicroftOczywiscie przeplywka z AHF-a do AGR-a nie pasuje, jak sadze :twisted:
Do it ..OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
ewidentnie zpingolona przepływa dam głowe. Na szybkiego weś odepnij gościowi przepływke sam kabel i zobacz czy jezdzi tak samo. Wtedy komp ustawi domyślną wartość ok 520mg jak sie nie myle i już wszytko bedziesz wiedział :wink:OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
Komentarz