Zamieszczone przez QBA
Wymiana oleju - InterAuto Zakopianka
Zwiń
X
-
Wymiana oleju - InterAuto Zakopianka
Witam.
W piątek pojechałem pierwszy raz z moją Octą na wymianę oleju (3kkm).
1. Umówiłem się (3 dni wcześniej) na 10.00 - wyjechałem 11.40 - moim zdaniem trochę długo :?
2. Ktoś wlał olej i zapomniał zakręcić korek wlewu - na szczęście wieczorem coś mnie pokusiło sprawdzić stan oleju.
3. Poprosiłem o zmianę w module komfortu ryglowania zamków po ruszeniu - nawet nie przypuściłem że mogą mi nie włączyć otwierania po wyjęciu kluczyka :cry: (chyba podjadę do Viakena po kabel i sam spróbuję)
Niestety moje pierwsze wrażenie po wizycie nie jest najlepsze - następnym razem spróbuję gdzie indziej.
PozdrawiamOctavia 3 RS TSI
Octavia 2 BXE +
-
-
ja wczoraj wymieniałem olej (serwis po 15 000) ale na ul. Kocmyżowskiej, też interAuto. Wszystko <razem z naprawą spryskiwacza tylnej szyby> od wejścia do siedziby serwisu do wyjścia trwało 80 min. koszt 285 PLN, jestem bardzo zadowolony z potraktowania mnie i z podejścia do klijenta. Pierwszy raz nikt nie wmawiał mi że coś co się zepsuło jest z mojej winy.OII Golas ale z 1.9 TDI BXE
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez brutusod wejścia do siedziby serwisu do wyjścia trwało 80 min.
Pozostały opis usługi i naprawy tak jak obiecywałem opisze w już istniejącym poście o awarii mojego autka. :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftuwe,
Przyjedz na spota to ktos Ci ustawi
Radio masz fabryczne, czy dokladane?? Wylacza sie po wyjeciu kluczyka??Octavia 3 RS TSI
Octavia 2 BXE +
Komentarz
-
Komentarz