miałem ostatnio taki motyw - ruszam, 1 but, 2 but, 3 i reszta normalnie, i tak do świateł. Ruszam spokojnie, dojeżdżam do kolejnych świateł, zielone a ja... nie mogę wrzucić żadnego biegu.
Skrzynia zblokowana. Został tylko luz i wsteczny (zarówno po wduszeniu gałki, jak i po próbie wpięcia jedynki i któregokolwiek biegu gałka do przodu). Ponoć to nie linki. Gała chodzi tylko do przodu (przod <-> luz), na boki wcale.
Skrzynia 6-st. Szukałem na forum, ale takiego przypadku nie znalazłem. Słyszeliście o czymś takim?
wodzik w skrzyni :shock: :?: qrde chyba to sie od tak nie powinno łamać :?
jaki koszt naprawy :?:
nie znam się więc powtarzam jak papuga, ale chodzi o to, że wodzik jest na nicie i ten nit się rozleciał. Hm, na moje krzywe oko to się nie powinno rozjechać ot tak sobie, ale faktem jest, że ta skrzynie to sportowa nie jest :szeroki_usmiech
Trzeba będzie delikatniej przerzucać biegi :-)
Facet na razie powiedział, że jak wezmę 2kzł to chyba starczy 8) No ja myślę.. i to chyba z kilka razy starczy :-)
nie znam się więc powtarzam jak papuga, ale chodzi o to, że wodzik jest na nicie i ten nit się rozleciał. Hm, na moje krzywe oko to się nie powinno rozjechać ot tak sobie, ale faktem jest, że ta skrzynie to sportowa nie jest :szeroki_usmiech
Trzeba będzie delikatniej przerzucać biegi :-)
Facet na razie powiedział, że jak wezmę 2kzł to chyba starczy 8) No ja myślę.. i to chyba z kilka razy starczy :-)
2kzł za wymianę wodzika :shock: chyba sporo przesadzone
Komentarz