weglowy filtr powietrza

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Arek
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 3143

a ja po wymianie tydzien temu dziś czułem smród autobusu u siebie w aucie. :?
    -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

• Bouli
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 739

Arek, Jakbys wyminiel dzisiaj to bys nie czul :P
      a tak serio to ja osobiscie jestem zadowolony. Odczucia podobne jak u Janusza,
      Bouli
      Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
      Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
      Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)

Komentarz

• brandO
        Rider
        • 2006
        • 624

Zamieszczone przez Arek
        a ja po wymianie tydzien temu dziś czułem smród autobusu u siebie w aucie
        a moze trzeba było włączyc zamkniety obieg powietrza :roll: :?:
        auto...ulica... i wyścig z samym sobą...
        Time is up...
        Stop Pijanym Kierowcom!

Komentarz

• Arek
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 3143

Zamieszczone przez brandO
          Arek napisał/a:
          a ja po wymianie tydzien temu dziś czułem smród autobusu u siebie w aucie

a moze trzeba było włączyc zamkniety obieg powietrza :roll: :?:
          wczesniej tego nie było a zawsze wymieniam na ten z weglem
          no faktycznie obieg byl wyłączony :szeroki_usmiech
          -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

• Wacek.pl
            Drive
            • 2007
            • 99

Zamieszczone przez Janusz
            no wiec robilem ostatnio przeglad , przy okazji wymienilem ( z ciekawosci :szeroki_usmiech zeby sie przekonac ) filtr kabinowy na ten weglowy i musze powiedziec ze jestem zadowolony przy zamknietych szybach nie czuc zadnych przykrych zapachow ( stalem kolo jakiegos zdesantowanego IKARUSA ktory strasznie kopcil, normalnie to by smierdzialo ) . Polecam
            Kurcze , co jest , co opinia to inny głos.
            Ja również jestem po kolejnej wymianie filtra kabinowego i po raz pierwszy mam założony zwykły filtr za dwadzieścia kilka złotch.
            Poprzednio montowane były tylko z węglem.
            I teraz najlepsze , nie wiem jak z pyłkami (nie jestem alergikiemm)ale z zapachami radzi sobie o wiele lepiej.Poruszam się przeważnie w krakowskich korkach więc smród spalin jest nieraz nie do zniesienia,o dziwo przy tym zwykłym filtrze jeszcze nie używałem wewnętrznego obiegu co przy węglowym było normą. :roll:
            Tak więc zastanawiając sie dochodze do wniosku że płacąc dwa razy więcej za węglowy w moim wypadku niepotrzebnie wydawałem kase.
            Jak na razie następny filtr kabinowy też będzie zwykły. :lol:
            1.6i ICE 2002

www.czystegroby.za.pl

Komentarz

• Janusz
              Rider
              S_OCP Member
              • 2007
              • 598

ja nie mialem wlaczonego obiegu zamknietego, prawde mowiac nie korzystam z tego ( no czasami ) mialem zamkniete szyby i stalem kolo smierdziucha i nic nie czulem , na tamtym filtrze smierdzialo a jak juz wanialo w samo to musialem otw szybe ( ta ktora byla po przeciwnej str smierdziucha, zeby byla cyrkulacja pow- lepsze to niz same spaliny w sam ) teraz tego nie ma :szeroki_usmiech . Robilem to po znajomosci ( u kumpla w warsztacie wiec policzyl mi za czesci po swojej znizce, bez swojej marzy ) i zaplacilem za filtr 45 zl ( wiem ze lipy by mi nie wsadzil ). Jestem zadowolony

Komentarz

Pracuję...