Zamieszczone przez howard7
serwis klimy - dobra cena w aso
Zwiń
X
-
serwis klimy - dobra cena w aso
Wczoraj byłem - Sunny - Obornicka -Poznań.
Zlecenie: klyma full service - wstepna wycena 350 :roll:
wykonano: czyszczenie, odgrzybianie, sprawdzenie szczelności, wymiane czynnika (podobno stary nie czymał już fasonu :twisted: ) mycie autka + czyszczenie środka- w życiu bym tak sam nie wysprzątał ops: )
Faktura 300 pln... - znizka dla OPC = 260 plnów :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
To mniej niż bym zapłacił u miejscowego druciarza czy w norze.
Teraz klyma to dopiero zamraża serca! :szeroki_usmiech Myślałem, że było OK, ale nie było takiej wydajności chłodzenia jak teraz po service :szeroki_usmiech
dziekuje za uwagę20v
-
-
Zamieszczone przez MarianWczoraj byłem - Sunny - Obornicka -PoznańO2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
-
Ja wczoraj też byłem na przeglądzie i za wymianę czynnika, odgrzybianie ultradźwiękami, odwadnianie oraz sprawdzenie szczelności układu zapłaciłem 295zł.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marianwykonano: czyszczenie, odgrzybianie, sprawdzenie szczelności, wymiane czynnika
Zamieszczone przez AdrianJa wczoraj też byłem na przeglądzie i za wymianę czynnika, odgrzybianie ultradźwiękami, odwadnianie
Wygląda to trochę, że na fakturach pojawiają się pozycje, hmm...no takie dziwne :wink:Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
NEOrADEk, umówiłem sie na termin korzystny dla mnie, ale mogłem mieć "na jutro"
djczas, z wymiana filtra kabinowego i sprzątniem samochodu? :wink:
scott,
napełnienie całej klimy + czyszczenie za 150? - to chyba napełniają powietrzem...bo z tego co się orientowałem w kilku miejscach to ten gazik do klimy tani nie jest. Znajomy za samo "nabicie" ubytków w układzie zapłacił 180 pln
RomanS,
odgrzybianie no i muszę przyznać, że jest czysto w przewodach wentylacyjnych jak w nówce - wiem bo zaglądałem :szeroki_usmiech
Co oni tam zrobili to nie wiem bo im na ręce nie patrzyłem :szeroki_usmiech
Adrian, w aso byłes czy u klimiarza?20v
Komentarz
-
-
Marian, byłem u osoby zajmującej się tylko klimą. Za 1g czynnika R134A płaciłem 15gr.PerfectService by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mariannapełnienie całej klimy + czyszczenie za 150? - to chyba napełniają powietrzem...bo z tego co się orientowałem w kilku miejscach to ten gazik do klimy tani nie jest. Znajomy za samo "nabicie" ubytków w układzie zapłacił 180 pln
Komentarz
-
-
nie wiem jakie są ceny a ASO w wa-wie jeśli chodzi o klimę bo boję się spytać :shock:
swoją, pustą, klimę ładowałem ( odessanie powietrza+azot+spr. szczelności+olej+czynnik) u gościa niedaleko ul. Żeromskiego za 150pln. za taką samą usługę na ul.Szarych Szeregów zaśpiewali 280 pln.
Na ul Szarych Szeregów w ogóle jest drogo, na zasadzie "wszystko do wymiany".
za wymianę parownika krzyknęli ok. 2000 pln netto. :shock:
pzdr.
Komentarz
-
-
b-bar01, to mnie wyszły te czynności co opisałeś 130zł, lecz odgrzybianie tą metodą co ja z niej korzystałem kosztuje 170zł. Serwis z którego korzystałem mieści się na Łopuszańskiej.PerfectService by DGW
Komentarz
-
Komentarz