Zauważyłem u siebie, że gdy źle zamknę drzwi albo je niedomkne, to czasami na szafie zapala się lapmka sygnalizująca otwarte drzwi, więc coś tam niekontakci albo ten mikrostyk jakiś nietegez próbowałem różne ustrojstwo lać do zamka ale nic nie pomaga, w końcu będę musiał rozebrać drzwi :| :wink:
Bursztynowe podswietlenie??? jaka to wersja????
Zwiń
X
-
Bursztynowe podswietlenie??? jaka to wersja????
Witam Posiadam od niedawna moja Octe i zastanawiam sie jaka to jest wersja poniewaz nie mam zadnych oznaczen na klapie ani w dowodzie rejestracyjnym. Jest to 1.6AEE 1997 przywieziona z belgi 4xEl szyby El. lusterka podgrzewane siedzenia komputer ze spalaniem itp centralny zamek fabryczny i jak w temacje malo spotykane bursztynowe podswietlenie. Czy ktos z was moze posiada podobna wersje i podpowie mi zeby moja chec wiedzy byla zastapiona?????
Dziekuweczka Panowie i Panie PozdrawiamWPR 40X9 Nowy zawodnik
-
-
Wydaje mi się że jest to wersja GLXPerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gsm-rafmalo spotykane bursztynowe podswietlenie.
Natomiast wersja wyposazeniowa wyglada jak SLX.bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
Perfect service by DobryGrzesWawa
Komentarz
-
-
co do bursztynowego podświetlenia to mam i ja
Octa z 99roku, klima manualna i ABS.
Poza tym niestety brak grzania foteli , a nawet elektrycznych szyb, na szczęście niespecjalnie często z nich korzystam (klimka rules)
Zdaje się, że jednak mi podmieniał poprzednik zegary (reszta przycisków podświetlana na zielono)
Był z bursztynowych zegarów bardzo dumny :szeroki_usmiech : , a i mnie się zdecydowanie bardziej podobają niż zielonebyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
Komentarz