Zmiana prawego lusterka na angielskie - zdjecia - JAK?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marcinusr
    Classic
    • 2018
    • 0

Gdyby ktoś w przyszłości wybierał się do Gardalandi lub innego parku rozrywki to polecam zakupić kupony 2 za 1 np http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6317364394
    W zeszłym roku kupiłem podobny i działa
  • marcinusr
    Rider
    • 2014
    • 275

Czy ktos może mi powiedzieć co z czym zamienic? Bo czytając fora każdy kaze przekładać trójkąt. No tak, ale jak, który skoro wszystko tam jest zrobione na stale...

[O1] GOLD MODE ON

Komentarz

• djtomi2
      Rider
      • 2010
      • 252
      • Octavia II (1Z3)
      • CEGA 2.0 TDI CR RS 170 KM

Jeżeli zrozumiałem co chciałbyś zrobić, to przełożyłbym tylko wkład ( szkło ), czyli tą część, której nie ma na pierwszym zdjęciu. Całą resztę zostawiłbym bez zmian.
      Pozdrawiam

Komentarz

• ulysse
        Rider
        • 2010
        • 496

Ja ze swojego doświadczenia powiem, że do wymiany jest cały uchwyt metalowy. Jest on zupełnie inaczej wygięty niż w wersji z EU.

Komentarz

• olop
          Classic
          • 2010
          • 27

Trójkąt musi pozostać stary bo wtedy będziesz miał możliwość ustawienia lustra. Musisz całą resztę przełożyć z anglika

Komentarz

• nikoś151
            Rider
            • 2013
            • 563

Odkrec śrubki torsa następnie zdejmij czarna dużą tylna obudowę lusterka. Odkrywa ci się sprężyna wraz z zapadka. Mocno scisnij sprezyne w dół zdejmij zapadke. UWAGA BY SPRĘŻYNA NIE WYBILA CI OKA BO ODDZIAŁUJE NA NIĄ DUŻA SIŁA. To samo robisz z małym lusterkiem. Torxowe śruby lubią się ułamac. A po co ty to robisz?! Rozumiem ze masz lusterko z angola z bory/golfa? Bo z angielskiej octavi przecież pasuje p&p. Jak coś mam takie lusterko. Ponadto angielskie z golfa/bory jest ciut inne niż octavi (plastik przy trójkącie jest nieco wyższy i złe się zgrywa.).

Komentarz

Pracuję...