ciężka sprawa, a próbowałeś posadzić kogoś za kółkiem i dać nura pod maskę? może wtedy dowiesz się gdzie to dokładnie gwiżdże....
POMOCY SKONCZYL MI SIE PRZEGLAD!!!!
Zwiń
X
-
hmm wiesz no nie bylem taki pewien dzwonilem do znajomka i pow ze ma zamkniete ze wzgledu na ten dlugi weekend . Pomyslalem ze wiekszosc stacji bedzie pozamykana i pewnie tak bedzie, chodzilo mi o to zeby tak nie jezdzic od stacji do stacji bo niebieskich bedzie teraz sporo( moze mnie trafia a nie chcialbym tego). A mi auto jest potrzebne ....
Komentarz
-
-
Janusz, to jak zrobisz to powiedz gdzie bo też muszę podjechać i zrobić. I od razu napisz ile chcieli za taką usługę :wink:PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
a nie wiecie które z ASO Skody ma uprawnienia do robienia przeglądów?? Najbardziej ciekaw jestem czy może na Felińskiego to robią.
[ Dodano: Pią 27 Kwi, 07 22:21 ]
Janusz, w zeszłym roku właśnie płaciłem 98+2 tylko myślałem że może się coś zmieniło. Nie chce mi się za bardzo jechać do Mińska po samą pieczątkę dlatego szukam w Warszawie.PerfectService by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszAdrian, oki jutro bede jezdzil i szukal . i chyba nie 100 tylko 120 a z gazem kolo 200
[ Dodano: Pią 27 Kwi, 07 22:18 ]
a bo koledzy sa z innego miacha w Wawie to niestety jest drozej :evil:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Adriana nie wiecie które z ASO Skody ma uprawnienia do robienia przeglądów?? Najbardziej ciekaw jestem czy może na Felińskiego to robią.
[ Dodano: Pią 27 Kwi, 07 22:21 ]
Janusz, w zeszłym roku właśnie płaciłem 98+2 tylko myślałem że może się coś zmieniło. Nie chce mi się za bardzo jechać do Mińska po samą pieczątkę dlatego szukam w Warszawie.
BTW potwierdzam że 4 kwietnia kosztowało 100zł...Adam
Komentarz
-
-
rano sie przekonam ile to mnie bedzie kosztowalo , Adrian, a Ty jak z rana tam zalatwisz to daj znac na kom ( wyslalem Ci na PW ) jak cos to i ja sie tam udam ( jezeli bedziesz szybszy niz ja znajde )
[ Dodano: Sob 28 Kwi, 07 19:17 ]
no wiec dzieki CB szybko znalazlem czynna stacje w poblizu ( jeden kolo pow ze tam jest luz ) no i faktycznie .... kosztowalo mnie to 163 zl ( bo mam instal gazawa ) dalem mu 7 gorka bo nie mialem przy sobie dok od butli (chodzilo o nr chomologacji i rok produkcji) i koles musial sie nagimnastykowac w bagazniku zeby odczytac je z butli, przy okazji musze wlozyc je do samochodu
Komentarz
-
-
Janusz, a ja zaryzykowałem (w sumie to nie wiem czym) i pojechałem tam gdzie co roku na ul. Staniewicką wszystko było ok sprawdzili stan pojazdu a o szybki nawet nie zapytali dodam że były cały czas zamknięte. Jedyna nieprawidłowość to złe ustawienie świateł co zrobili gratis Tak mnie wystraszył temat "po przyciemnieniu" i dlatego się obawiałem ale niepotrzebnie.PerfectService by DGW
Komentarz
-
-
hmm wjezdzajac na stacje opuscilem szyby ( bo w zeszlym roku koles wyskoczyl do mnie z tym przyzadem i musialem szukac 2 stacji bo pow ze nie przepusci bo 705 przyciemnienia ) wiec chcialem tego uniknac teraz, ale ten koles mnie zaskoczyl i kazal podniesc szybe pomyslem na szybkosci jakis wkret jakby co a on do mnie : dobrze ze nie sa przyciemniane bo by nie przepuscil :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz