nie ma co liczyć na takie non stop spotkania, tak naprawdę to mało nas jest...
[O1] Na prostej drodze jak po kocich łbach
Zwiń
X
-
[O1] Na prostej drodze jak po kocich łbach
Czesc !
dzis wracajac z zakupow zaistnial maly problem
otoz jadac po rownej nawierzchni czuc takie jakby stukania w podlodze nie wiem czy to wina lozyska czy czego !? zmartwilem sie
uczucie jest takie jakbym jechal po kocich lbach i dzwiek jest rownomierny i staly
co to moze byc lozyska !?
EDIT: Tytuł zmieniony by mod.Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
-
-
wlasnie raczej tak i bardziej odczuwalne jest to z prawej strony
nie jest to az tak bardzo odczuwalne ale pierwsze wrazenie bylo takie ze wysiadlem z samochodu i zobaczylem czy nie mam kapcia
wiesz gdzie mozna dostac jakies dobre lozyska i mniej wiecej ile by to kosztowalo !?
chodzi mi raczej o jakosc a nie ceneRadio: C90r+XDP210EQ
Komentarz
-
-
Djczas,wiem że nic nie wiem ale napisze. :P
Ziustane,ja bym sprawdził wygląd opony.
Łożyska jak padają to raczej dźwięk jaki temu towarzyszy to szum . :?
Jednostajne stuki nasilające się przy wzroście prędkości to na przykład żle wyważone koło,starta z jednek strony opona lub gdy zostawisz auto z przyciśniętą oponą do krawężnika czy na parkingu z płyt betonowych z takimi otworami na trawe ,kord w oponie może się odkrztałcic i koło będzie biło.
Komentarz
-
-
Nowe oryginalne lozysko to koszt okolo 125zl.
Najtanszy zamiennik to jakies 50zl, lepsze 70-90zl. Trzeba tylko jedno przemyslec czy pakowac najtanszy zamiennik i za pol roku znow robic, bo troche zabawy jednak z tym jest i jak tego samemu sie nie robi, to z 50zl to bedzie kosztowac za kazdym razem.
Numer fabryczny to: 1J0498625, mozliwe ze w zaleznosci od rocznika byly rozne, ja sprawdzilem dla 2002
Komentarz
-
-
ok wielkie dzieki za pomoc najpierw ide sprawdzic czy dociagniete sa kola potem reszte pomogiscie mi ! dzieki !
[ Dodano: Pon 30 Kwi, 07 12:38 ]
co sie okazalo : przeguby sa do wymiany ! koszt 400 zl za same przeguby ! pytanie czy moge jezdzic z tym ? mam narazie czekac do piatku !Radio: C90r+XDP210EQ
Komentarz
-
Komentarz