Klapa i zderzak tyl kombi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • abdul123
    Classic
    • 2012
    • 3

cbool10, ja obstawiałbym na przeguby wewnętrzne , jeśli masz kanał to wjedź i od dołu jak auto sti na kołach złap za półośkę bliżej przegubu wew. i spróbuj nim po ruszać góra-dół w celu wyczucia luzu ,ja u siebie w busie mam taki objaw że nie zawsze ale wyczuwalne jest jakby bicie koła przy dużym obciążeniu podczas rozpędzania ( załadowany bus i przyśpieszanie na wysokim biegu ,mam VITO 2,3D także na 5B można jechać nawet 50km/h)
    Przeguby wew. pewnie jeszcze nie miałeś wymienianych a przebieg pewnie nie jest już niski .
  • mati00
    Classic
    • 2010
    • 6

Witam

Miałem ostatnio stłuczkę w tył samochodu i będę miał prawdopodobnie do wymiany klapę bagażnika i zderzak tylny. Czy będzie pasowała klapa bagażnika i zderzak do kombiaka z wersji poliftowej do przedlifta.

Komentarz

• ahmed799
      RS
      • 2009
      • 6871
      • Ford

mati00, klapa będzie pasowała beż problemu, co do zderzaka nie jestem na 100% pewien ale raczej też. Tylko on się różni tym że nie ma tej czarnej listwy od spodu jak przed FL. Tzn zrobisz sobie tył na FL

филип
      Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

• mati00
        Classic
        • 2010
        • 6

chciałem się upewnić czy będzie pasować poliftowa bo sporo jest tego na alle.. wiec może mi się uda kupić coś w kolorze a jak już będę tył robił to można FL zrobić

Komentarz

Pracuję...