O2 - wycieraczki szyb

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sajmer
    Classic
    • 2005
    • 20

O2 - wycieraczki szyb

Zamieszczone przez Lukas81
    Normalne, że dzielimy się na zwolenników szybkiej jazdy nie liczących się ze spalaniem i tych którzy szukają kompromisu pomiędzy V, a ilością paliwa.
    Lukas81, jak zwykle IMHO, w tym przypadku nie ma sensu szukać kompromisu w kwestii spalania, bo jest ono na takim poziomie, ze ja to po prostu pomijam, zwłaszcza przy wartościach średniego spalania podawanych przez ciebie wcześniej (dla mnie nieosiagalnych, w żadnym z aut, które miałem okazję posiadać).
    poza tym dla mnie akurat większa moc to nie jest jednoznaczne z "szybką jazdą", dla mnie MOC bardzo kojarzy się też z bezpieczeństwem i ogólną sprawnością na drodze, zwłaszcza na naszych drogach.

wydaje mi się, że twój podpis świadczy o tym, że troszkę wiekszą MOCĄ raczej byś nie pogardził, oczywiscie kupno 130 w żadnym wypadku nie wyleczy kierownika z chęci jej "dłubnięcia", bedzie wtedy po prostu jeszcze lepiej.

nie wiem, czy to ja "pieprzę o Bachu"? bo nie bardzo rozumiem :?
    mam nadzieję, że ja też mogę prezentować mój punkt widzenia...
  • gima
    Drive
    • 2005
    • 48

O2 - wycieraczki szyb

Koledzy, pomocy, czy da sie wylaczyc ten dodatkowy ruch wycieraczek potym jak juz wszystko wyczyszcza. To tylko maze szybe... Moze jakos przez Vaga mozna to zlikwidowac???
    1,9 TDI Octavia II DSG

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

gima, z tego co wiem wszystko w OII ustawiane jest programem więc chyba tak
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• szkoda
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 22543

saport techniczny baj DGW
        była BKD+DSG '05 120kkm
        była BXE '08 190kkm
        no i nie ma :-)

Komentarz