wewnatrz kabiny - prawą - ułamały sie bolce
Przegralem i wstyd!!!
Zwiń
X
-
Przegralem i wstyd!!!
wczoraj wieczorem sobie stoje na swiatlach i podjezdza obok peugeot 307 bez zadnych oznaczen.Gosciu na mnie patrzy z pod byka i zapala sie zielone swiatlo wystartowal dosyc ostro a ja za nim. Jeden potem dwa i jestem juz przed nim(jedziemy jakies 70 na godzine i zapiolem trzeci bieg i zauwazylem ze koles sie do mnie zbliza az w koncu mnie wyprzedzil-ale zrobil to gdzies kolo setki)!co mnie bardzo wkur....!!!Moja octa to seria 110.Przyszedlem do domu i patrze w katalogi i zachodze w pale co to mogl byc za silnik???Wydaje mi sie ze napewno nie mogl to byc 1.6-16v bo on przyspiesza do setki 11,7 -tak wiec musial to byc 20 -16 v do setki 9,7.Jak myslicie co to moglo byc???A moze HDI ale nie mial zadnych oznaczen!!!Coraz bardziej zastanawiam sie aby wrescie zawirusowac auto i bedzie spokoj ops:Skoda Octavia 19-TDI Elegance 136/304NM
-
-
Re: Przegralem i wstyd!!!
Zamieszczone przez Jacek NowakCoraz bardziej zastanawiam sie aby wrescie zawirusowac auto i bedzie spokoj ops:
Moglo byc HDI i do tego dlubniete...
Ja wczoraj zloilem dotkliwie strasznie wyrywnego Mondka TDCI. Przez 3 kolejne swiatla bardzo probowal Za kazdym razem dostawal ze 3 dlugosci, ale bardzo nie chcial odpuscic 8)"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
dzieki albo to moglo tez byc 20-16 v cos kolo 137 kucy!!! Ale jeden dwa zostal a potem bardzo bardzo ops: pomalu mnie przeszedl.Mam strasznie mocna jedynke i dwojke a potem gdzies ta moc sie rozplywa-juz nie ciagnie tak skutecznie jak np z dwojki :roll: Pozdrawiam!!!!Skoda Octavia 19-TDI Elegance 136/304NM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaJa wczoraj zloilem dotkliwie strasznie wyrywnego Mondka TDCI. Przez 3 kolejne swiatla bardzo probowal Za kazdym razem dostawal ze 3 dlugosci, ale bardzo nie chcial odpuscic 8)
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jacek Nowak:shock: Ba pit to co ty masz za silnik???.Mialem okazje jezdzic mondeo st 220,bardzo ladnie to idzie ale w gornym zakresie obrotow!Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Mi wczoraj w nocy na AK odjeciala Alfa GT 3.2 V6... cos zaczelo agrasywnie sie zblizac... zjechalem na na moment z lewego zeby przepuscic i zobaczyc co to leci :twisted: patrze alfa GT (nowka sztuka, czarna, xenonik - wyglada super - poza tym ze to alfa) :shock: ... zredukowalem co by sie wstrzelic w zakres powyzej 400niutkow... ale nie bylo bata... trzymalem sie w miare za nim ale nie udalo mi sie go dogonic zeby sie zgownac czy wyprzedzc :twisted:
Gosc jak dla mnie byl tez troszke za odwazny... lub zbyt glupi... ja troche bardziej zwalnialem przed zakretami a pozniej staralem sie go gonic.
W kazdym razie... dupa zbita :twisted:
Trzeba jechac do Marka... zeby poradzil cos na ta wloszczyzne :wink:
BTW: ja mam chyba jakis limiter predkosci softwareowy... drugi raz sie tak rozpedzilem i przy 220 mimo ze mam jeszcze zakres obrotow jako nie chce mu sie przyspieszac :evil:A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
-
Bo na zakręty to zawias musi być dobry a nie tylko niutki :twisted: :twisted: :twisted: ale przeciwnik całkiem całkiem, wiec nie ma co ubolewać :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAW1.8T :diabelski_usmiech a parametry znajdziesz w podpisie :wink:
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LucaBo na zakręty to zawias musi być dobry a nie tylko niutki :twisted: :twisted: :twisted: ale przeciwnik całkiem całkiem, wiec nie ma co ubolewać :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
w kazdym razie do dupy to nie podobne zeby jakas alfa sobie tak pozwalala :wink:
("ratunku, kobieta mnie bije...")A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Machjednak czesem mi sie wydaje ze niktorzy driverzy to maja duzo odwagi albo malo wyobrazni jak widze ich jazde na mokrym :twisted:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jacek Nowakzapytam jeszcze raz do jakiej bezpiecznej granicy moge podcignac moje TDI-110 z gory dziekuje za odpowiedz :wink:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Ja ostatnio mialem przyjemnośc z Gofrem IV TDI w częstochowie......jade sobie spokojniutko prawym pasem..autko cąłe zawalone bagazami z tyłu po sam dach , na dachu narty, wyjezdzam na chwilke na lewy pas co by wyprzedzić autobus a w tym momencie dolatuje mi do zderzaka jakis narewaniec Golfem i wciekle mruga długimi leci prawie po barierce......pewnie mysli że go nie zauwaze.......hmmmm szkoda ze on nie widzi autobusu który wyprzedzam :evil: .........redukcje z 5 na 3 i palnik.... :lol: przez jakies 100m i zjazd na prawy i spokojnie znowu. :diabelski_usmiech ....troszke musiałem na niego poczekac :lol: ....ale grozny był...miął z tyłu głosniego piarda i piekne gej-looki :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁale grozny był...miął z tyłu głosniego piarda i piekne gej-looki :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BaPitto wczorajszy dzień nie był zbyt szczęśliwy dla marki Ford. Ja skosiłem dotkliwie ST220 :lol: :wink: :lol: widziałem na twarzy oponenta pewnego rodzaju zaskoczenie k :szeroki_usmiech k :lol:
Dzis przez cala radzyminska walczylem z 530d Na starcie mnie troche odsadzal, bo bylo mokro i 1,2... stalem w miejscu, ale potem 3 i go dochodzilem
Tez musial byc zdziwiony"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Gość
Mozliwe ze to benz 2.2 160KM? (co do peugota)
A moze załozyć tu trzeba postownik w temacie kills, bo ta pewnym forum skonczyło sie już luźne pisanie.
Komentarz
-
Gość
Zamieszczone przez Jacek Nowakdo 307 montuja silniki 2.2 160 koni???Najmocniejszy jest chyba 20- :roll: 138 koni
SOOOrki
Komentarz
-
Purchawa jak dobrze ruszy to poniżej 8sek zejdzie... :roll:
[ Dodano: Pon Mar 14, 2005 11:51 pm ]
@Jacek - Martinez ma 145/350nM i jakos jezdzi i sprzeglo mu nie lata...
ja mam 133/328 najdelikatniej i jade do Marka jak sie ociepli na korekte `140/340-345 ...
i wg.mnie to jest optymalna granica przy umiejetnej jezdzie po programie tdi ..
Komentarz
-
Komentarz