a mi się wydaje że najbardziej realna jest opcja nr 3 :twisted: .........dasz się przejechać ? :wink:
likwiduje sie salon skody w Grójcu. podobno
Zwiń
X
-
Życie to nie bajka . Moje zycie to szybka jazda na bikachTagi: Brak
-
witam. kolega mi powiedział że w Grójcu likwiduje się salon Skody i wyprzedają części... jest to informacja nie sprawdzona przeze mnie, ale moze komuś sie przyda i to sprawdzi..
chyba że wszyscy o tym wiedzą, lub nie powinno się takich informacji rozpowszechniać...
jeśli jednak to faux pas to przepraszam, miałem dobre intencje.
ops:
pozdrawiam
-
A jaki salon?Po prostu gdzie w Grojcu?NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz
-
to ten.... ale zaznaczam możliwe że to tylko PLOTKA.
Komentarz
-
W ostatnią sobotę przejeżdżałem obok tego salonu i na pierwszy rzut oka nie sprawiał wrażenia kończącego się dealer-a.O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
Salon od końca listopada 2006 roku stracił autoryzację ASO, więc to może być powodem wyprzedaży. Było ogłoszenie w Gazecie Wyborczej na ten temat. Na stronie Skody też ich nie ma na spisie dealerów i serwisów.
Komentarz
-
-
ale zmiananowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne
przebieg 273 tyś
Komentarz
-
fakt faktem że był to kiepski salon, ja tam kupiłem auto i serwisowałem do pewnego momentu, mechanicy nie potrafili usunąć prostyc usterek, jeźdże teraz do Tomaszowa i jest ok
Komentarz
-
Dzwoniłem do nich w czwartek i wg gościa od części, nie likwidują się i nadal będą mieć skodę, a dodatkowo będzie to ASO również seata.1,9TDI ALH Ambiente
Polska to chyba jedyny kraj, który posiada kopie zapasową prezydenta oraz rząd sterowany radiem.
Komentarz
-
Dziwne - bo ja też ostatnio usłyszałem o tym zamknięciu... I to, że nie są już dealerem, tylko subdealelem salonu z Radomia...Zamieszczone przez Iras75Dzwoniłem do nich w czwartek i wg gościa od części, nie likwidują się i nadal będą mieć skodę, a dodatkowo będzie to ASO również seata.
BTW: też u nich kupiłem Octavkę i serwisowałem - bez żadnych problemów...
Jeśli to prawda, to będę musiał szukać innego ASO w okolicy
Komentarz
-
W zeszły piątek jak z rana tamtędy jechałem to panowie fajki palili przed ''rampami'' serwisowymi...więc może coś w tym jest....1.6 BFQ SQ24 już jest..piękność i 191.000+ za nami
Komentarz
-
Może facet mnie wkręcił....Zamieszczone przez kajacekDziwne - bo ja też ostatnio usłyszałem o tym zamknięciu... I to, że nie są już dealerem, tylko subdealelem salonu z Radomia...
BTW: też u nich kupiłem Octavkę i serwisowałem - bez żadnych problemów...
Jeśli to prawda, to będę musiał szukać innego ASO w okolicy
Też kupiłem tam nawet moje dwie octy
1,9TDI ALH Ambiente
Polska to chyba jedyny kraj, który posiada kopie zapasową prezydenta oraz rząd sterowany radiem.
Komentarz
Komentarz