Zamieszczone przez Sigma_74
jak odczytam nr komputera?
Zwiń
X
-
jak odczytam nr komputera?
Witam.
Nie pisze tu wiele postow - raczej czytam ale tym razem musze zadac pewne pytanie i zwrocic sie do was o prosbe.
w czwartek mam jechac na robienie chipa do mojej octavi.
tylko ze telefonicznie zostalem poproszony przez owego mechanika abym podal mu nr komputera.
teraz pytanie:
jak dostac sie do komputera aby moc odczytac z niego te numery?
co pokolei odkrecac?
gdzie on sie znajduje?
prosze was o pomoc i szybka odpowiedz.
z gory dziekuje.
(jesli w czym te dane pomoga to jest to octavia 1 z 2004r, TDi 110PS)
odpowiedzcie tu lub na gg: 4644240
-
-
komputer znajduje się we wnęce podszybia pod plastikową obudową przez, którą zainstalowane są ramiona wycieraczek. Podłączona jest do niego szeroka wtyczka z wiązką przewodów. Numery znajdują się na jego obudowie. Aby się do niego dostać trzeba zdemontować ramiona i osłonę podszybia , sposób demontarzu http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...filtr+kabinowyO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Dziwne po co jest mu numer .. skoro wszystkie sie programuje tak samo jeśli chodzi o rodzine VAG 90 / 110 VP.
Pewnie masz ASV skoro 2004 więc masz : 038906012 CL/ HC
a jak by to był AHF to masz : 038906012 GOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
djczas, jak tuner nie wie ze w octaviach 01 jest EDC-15 to ja bym sie bał mu dać auto nawet umyć .. nie wspominając o jakimś tam pisaniu softu .. szok!OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
jak rozpoznam czy mam ASV czy AHF ?
Tak jak djczas, wpomniał zapraszam na spotaOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
Komentarz