pracuje nad sobą
fakt walnięcia drzwiami uznaje za sukces w tym przypadku, ale z drugiej strony zawsze myślę sobie, że takim pajacom przydałby się porządny prztyczek w nos
Na samym poczatku chcialbym sie przywitac z wszystkimi tak wiec Witam posiadaczy Octavi
Mam pytanko czy warto jechac po taki samochodzik do niemieckich sasiadow: octavia kombi 1.9 tdi, produkcja 2001, opcja ze skorka, 1 reka (od znajomego mojej znajomej) na liczniku nie cale 200000 za 4500euro. ???
jak z pewnej ręki i ma porobione wszystko to chyba cena ok' . nie wiem jakie są opłaty rejestracyjne ale i tak wyjdzie duuuużo taniej jak u nas . może te wrsja l&k jak ma skórę? bo klimę to pewnie ma?
heheheh powiem tak te informacje uzyskalem do momentu przerwania rozmowy teraz czekam na wiekszy opisik i fotki jak cos to dodam do ogledzin, troche sie podjaralem bo to ma byc moj pierwszy samochodzik moze ??? a ajk nie skoda to cos z koncernu moze audi ???
ale teraz pytanko do was jak awaryjnosc octavi, eksploatacja, czesci ??? czy moze polecacie jakies inne auto jak na pierwszy samochodzik ???
jesli wszystko bylo robione na biezaco i to pewna znajoma to brac bez zastanowienia - oplaty na chwile obecna to jakies 1500 zlotych + koszt ubezpieczenia + transport
Kolega coś takiego sprzedał za 29500 w wersji elegance z przebiegiem 145 tyś to tak dla porównania żebyś był zorjętowany ale jabym brał te autko zrobi o wiele wiecej.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
z innych, polece ci golfa IV pod względem gabarytów zewnętrznych lepszych od octvii, mniejsza z niego łódka na poprzecznych nierównościach, lżejszy, łatwiejszy w mieście, z taksamo niewygodnymi siedzeniami, beznadziejnie wysoką linią szyb, najlepiej z silnikiem 1.9 TDi, co do silnika to musisz sobie znaleźc informacje króre odmiany 1.9 miewają najdroższe usterki
mógła by też być bora combi ale to wszystko pewnie drogie
Cena jest bardzo niska.
Widze trzy mozliwosci - ktos nie wie co sprzedaje, albo zalezy mu na czasie, albo... upewnij sie co to za znajomy tej znajomej.
Prawda jest taka, ze zadbane egzemplarze Octavii chodzą w Niemczech drozej niz w Polsce.
Ogolnie zalecam ostroznosc, gdyz z "okazjami" jest jak z przygodnym seksem bez prezerwatywy - wszystko sie moze zdarzyc.
Cena jest bardzo niska.
Widze trzy mozliwosci - ktos nie wie co sprzedaje, albo zalezy mu na czasie, albo... upewnij sie co to za znajomy tej znajomej.
Prawda jest taka, ze zadbane egzemplarze Octavii chodzą w Niemczech drozej niz w Polsce.
Ogolnie zalecam ostroznosc, gdyz z "okazjami" jest jak z przygodnym seksem bez prezerwatywy - wszystko sie moze zdarzyc.
no włąsnie, niemcy to zabawny naród karoseria lsni zero rdzy połorzony drugi lakier a w silniku filtry dziewicze, myśle GRUBEER że na oglądnięcie auta powinieneś wziąć ze sobą kogoś kto się zna tylko jak obejrzec auto które stoji w niemczech
Witaj.
Ja również zalecam ostrożność.
Taką Octavie i w niemczech można spoko sprzedać.
Nie ma świetnych okazji,są tylko felerne auta których jak najszybciej chcą się pozbyć właściciele.
Autko może mieć jakiś feler,nie koniecznie duży i drogi ale niemcą nie opłaca się inwestować już w takie autko.
Autko może mieć jakiś feler,nie koniecznie duży i drogi ale niemcą nie opłaca się inwestować już w takie autko.
Oczywiście macie racje że to auto może mieć feler duży przebieg choć to nie problem ale z drugiej strony dla przeciętnego Niemca to ta skoda to już stara rupa wkońcu ma 6 Lat i czas już na nowy. Ale oczywiscie zalecam daleko posunietą Ostrożność.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Witaj.
Ja również zalecam ostrożność.
Taką Octavie i w niemczech można spoko sprzedać.
Nie ma świetnych okazji,są tylko felerne auta których jak najszybciej chcą się pozbyć właściciele.
...moga to byc, obowiazujace od wrzesnia naklejki i zakazy wjazdu do duzych miast
zaleznie od normy EURO+Filtr.
A przy 200kkm to niemiaszki juz raczej nie inwestuja w auta, nawet jak pasek jest nowy to pompa zostala raczej stara (chyba ze to naprawde dobry znajomy?)
Komentarz