Problem jak wyżej, nie mogę znależć w Krakowie chętnych do naprawy zegarów. Kupię lub zlecę naprawę w 1.6 AEE, tel.697 372 607
czyżby przepływomierz ?
Zwiń
X
-
czyżby przepływomierz ?
i chyba stało sie, od pamietnych juz miesięcy octavka muliła, raz bylo lepiej raz gorzej ale ostatnio to juz przesada, powyzej 100km/h to musi byc albo z górki albo równo przez pare kilometrów... Na kompie nie było żadnych błędów, ale gościu porównał ile autko dostaje powietrza a ile powinno i duzo brakowało... Potwierdzil ze mozna N75 utopić w benzynie zeby go wyczyścić a jesli nie to wymiana przepływki - no ale to juz 225tyś wiec nie ma co marudzić...
No i amorki do wymiany - macie jakies godne polecenia ? Szperałem w necie to problemu nie ma, wystarczy wiedziec jakiej fimry sie chce
pozdrowionka
ps -i wolno mi jezdzic po moim powiecie!! hehe
-
-
Zamieszczone przez adik_si wolno mi jezdzic po moim powiecie!! hehe
do zwykłej jazdy wielu używa jako zamienników bilsteina b4O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuczyżbyś był STRAŻNIKIEM CIECHANOWSKIEGO TEKSASU
a komus cos wiadomo o amorkach typu kayaba, kamoka ? bo jakos czesto mi sie to przewija w necie a że nigdy sie tym nie interesowałem to jestem koloru zielonkawego :P
Komentarz
-
-
Różni sprzedawcy wypowiadają się pozytywnie o tych amorach- jest na nie 2 lata gwarancji. Ja zamontowane mam Kayaby w Lanosie z tyłu i w Hyundaiu, ale podczas badań na stacji diagnostycznej starych przednich oryginalnych amortyzatorów w Lanosie ( po przebiegu 150 tyskm) przyrząd pokazał prawie taką samą siłe tłumienia t.j. ok 70% jak w tych nowo zamontowanych Kayabach i tu było zdziwko :shock:Teraz xenony by krzynol
Komentarz
-
-
Przepraszam za OT. adik_s, to może się niedługo zobaczymy bo zmieniam adres
Przynajmniej będe znał kogoś w WRD
A Dawid M. to tam pracuje jeszcze??PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
ok jak będę jechał to zadzwonię na 997 i poinformuje stosowne władze. Swoją drogą miałem ostatnio przyjemność (dzwon teściowej w Gąsocinie) i jakieś strasznie nie miłe osoby przyjechały meganką. Liczyłem na Ciebie.PerfectService by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczastak i z aparatem fotograficznym na trójnogualy :busted:
aly
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
endryu, i należy dodać że dosyć drogich filmów dla niektórychPerfectService by DGW
Komentarz
-
Komentarz