jak dla mnie wygląda przyzwoicie - czy opłaca sie przepłacać za Miloteca - oni pewnie swój grill robią z podobnych materiałów,a róznica między tymi dwoma grilami jest tylko w cenie - Millotec jest ~ 100 droższy,więc po co przepłacać - a za róznicę kupisz porządną farbę
olej fabryczny w 1.9 TDI 74 kW
Zwiń
X
-
olej fabryczny w 1.9 TDI 74 kW
Czy ktoś wie, jaki olej fabrycznie zalewany jest w OI do silnika 1.9 TDI 74 kW? Mam zamiar uzupełnić, a nie wiem jakie ma parametry. W salonie podczas kupowania powiedzieli mi, żeby kupić olej do silników z pompowtryskiwaczami. Tymczasem sprawdzałem na necie i dochodzę do różnych wniosków.Jutro to też dziś, tyle że jutro...
-
-
Zamieszczone przez szkodawymien olej i bedziesz wiedzial co masz, inaczej nie dowiesz sie co masz w silniku.
i zdążyłem już zauważyć, iż królują tu dwie szkoły : MOTUL oraz MOBIL :lol: 8) pod warunkiem, że posiadają tak jak w Twoim przypadku specyfikację VW 505.01.O-I '02/03-1,9 TDI ICE - UNIDEN PRO 520 XL + WILSON Little Wil
SKODA OCTAVIA Sales Sheet 1950'S k
Komentarz
-
-
Sigma_74
szkoda, dobrze mówi, wódki mu, jak nie zmienisz nie wiesz nic, jak zmienisz wiesz co masz i głowę masz spokojna.
Komentarz
Komentarz