[O1] Pocenie silnika

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • integrator
    Classic
    • 2007
    • 12

[O1] Pocenie silnika

no witam, widzę ze towarzystwo sie zagęszcza i dobrze, mam nadzieje ze uda mi się podjechac na spotkanko, pozdrawim wszystkich
    Mirek w końcu coś się w Bydzi zadziało :wink: Teraz musisz czas dla OCP na dwa miasta dzielić :wink:
  • ZYBI68
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 697
    • Octavia II (1Z3)
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

[O1] Pocenie silnika

Witam na silniku mam wyciek oliwy patrzac od strony filtra powietrza z glowicy wychodzi walcowate ustrojstwo (nie znam nazwy) pod nim znajduja sie trzy czujniki ustawione w V, no i za tymi czujnikami z bloku wychodzi rurka czy sruba z pod ktorej wycieka oliwa .Czy jest tam uszczelka i jak to sie nazywa.
    Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl

Komentarz

a nie jest to uszczelka pod pompa cisnienia, nie wiem ja tak miałem z boku po prawej stronie. i to była tylko uszczelka za całe 7 zł polskich

Komentarz

• daneczek76
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 3642
        • Toyota

Zamieszczone przez Sigma_74
        to była tylko uszczelka za całe 7 zł polskich
        o kurcze 7 złoty to zaszalałeś :lol: żeby tak wszystkie części do Octy kosztowały. Umnie było podobnie podzielam zdanie Sigma_74, w pełni.
        [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• ZYBI68
          Rider
          S_OCP Member
          • 2006
          • 697
          • Octavia II (1Z3)
          • BKD 2.0 TDI 140 KM

Dzieki to raczej to , jutro tez zaszaleje ale ASO skroi mnie wiecej 15 zl :lol:
          Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl

Komentarz

Pracuję...