...u mnie średnie spalanie pokazuje w okolicach 12 a nawet 17 l/100 km jak w większości stoję w korkach na zimnym silniku - mieszkam w centrum. Później spalanie maleje w zależności od drogi: jak dalej jeżdżę po mieście to ustala się na ~7,5 l/100, jak wyjadę w traskę to ~5 - 6 l/100. Nie jeżdżę bardzo ostro ale też staram się nie uprawiać PSJ .
[O1] Padl mi przelacznik swiatel krotkie/dlugie
Zwiń
X
-
[O1] Padl mi przelacznik swiatel krotkie/dlugie
Jak w temacie mozna to naprawic? Problem polega na tym ze nie mam dlugich swiatel, czasami zalapuja jak mocniej je docisne. Czy ktos to rozbierał i jak gowymontowac, bo wczesniej jezdzilem asterka i tam byla sprawa prosta a tu wyglada na bardziej skomplikowana sprawe. Mam tempomat,jesli to ma znaczenie.Pozdrawiam
-
-
Sigma_74
senectus, możesz się pobawić z tym, napisz w dziale KUPIE/Sprzedam, może ktoś ma i chętnie sprzeda a z wymiana to albo sam się możesz bawić albo podjechać do elektryka lub jak juz będziesz miał część to podam ci namiar na mechanika.
pozdrawiam
Komentarz
-
może tu http://www.deko.wroclaw.pl/ będzie taniej :?:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Re: Padl mi przelacznik swiatel krotkie/dlugie
Zamieszczone przez senectusJak w temacie mozna to naprawic? Problem polega na tym ze nie mam dlugich swiatel, czasami zalapuja jak mocniej je docisne. Czy ktos to rozbierał i jak gowymontowac, bo wczesniej jezdzilem asterka i tam byla sprawa prosta a tu wyglada na bardziej skomplikowana sprawe. Mam tempomat,jesli to ma znaczenie.Pozdrawiam
Przełącznik jakbyś wymieniał na nowy to stary też możesz przysłąć naprawia na zapas.
jeszcze zerknij tu Allegro
Komentarz
-
Komentarz