zapraszamy ^^ i czekamy z otwartymi ramionami ^^
Jak rozpoznac dobre wtryski.
Zwiń
X
-
Jak rozpoznac dobre wtryski.
Otoz przyszla chwila w mojej historii uzytkowania Occi, ze chcialbym wsadzic wtryski od ASV do swojego AGR'a. Coz mocy brak, kasa jest, ale jest takze niepewnosc.
Na co nalezy patrzec, gdy kupuje takowy komponent od handlarza. Wiadomo, wtryski VAG'a podobno nie leja, ale jak rozpoznac mniej wiecej dystans, na jakich silnik przy danych wtryskach trzaskal kilometry, a takze jak odrzucic te "podrabiane" ktorych podobno zaczyna rosnac jak grzybow po deszczu ...
Wszelkie uwagi mile widziane, bo mam kilku sprzedawcow z allegro, jeden chce 200 za sztuke, czyli 800 za komplet, inny za komplet 500, z anglika, ktory przejechal bodajze 75tys mil.
Prosze o sugestie, na co zwracac uwage itdByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
-
-
Sigma_74
pogadaj z NECKIEM99, uzbrój siew cierpliwośc i będziesz miał nowe i pewne, albo uderz do Aligatora
Komentarz
-
Neck juz mi napisal ze qpa od jakiegos czasu jest, zreszta kazdy kto mial kiedys nowki to mowi.
Ja zadalem pytanie odnosnie uzywanych :P Nowek nie chce, bo roznica w cenie dwukrotna.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
misiek^wro, tylko stół i warsztat odpowiednie oprzyrządowanie i można sprawdzić ale do końca nigdy nie będziesz pewny czy mają 80tysięcy czy 10 tysiaków nie realne do sprawdzenia bo z wyciągniętymi można wszystko zrobić wymyć ciśnienie ustawić etc. Wedłóg mnie to kupowanie kota w worku chyba że koleś da gware na 1 rok ale na piśmieTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Komentarz