Wyswietlacze w O1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Piotr_Car
    Drive
    • 2007
    • 52

Wyswietlacze w O1

to co Jabar napisał + kompressor albo turbulum 8) i będzie szatan :twisted:
  • Piotr_T
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 479

Wyswietlacze w O1

Jak to jest z wyswietlaczami ? Jest Maxi dot gdzie cala ta przestrzem pomiedzy predkosciomierzem i obrotomierzem jest duzym wyswietlaczem i wtedy nie ma tych malych kolorowych ikonek, ale sa chyba jeszcze dwa warianty:
    1) Pol wyswietlacza jest z ikonkami, a pol robi za mini-dot (tak to nazwijmy), tam sie np. pokazuje tekst "Please refuel" jak sie paliwo konczy (w instrukcji takowy obrazek jest)
    2) Pol wyswietlacza jest z ikonkami, a drugie pol nie jest aktwne, a wszelkie temp. spalania itp. sa wyswietlane na dole obrotomierza

I teraz mam zagwozdke, mam chyba wariant (2) - nie pojawia mi sie zadne "Please refuel", a tylko ikonka dystrybutora, pod obrotomierzem mam zegarek i spalania, zasiegi itp. Wszystko jest ok czy zjarala mi sie ta czesc "mini-dot" ?

Komentarz

• walo
      Classic
      • 2007
      • 16
      • Octavia I combi (1U5)
      • AUM 1.8 20VT 150 KM

witam
      jesli masz z mini DOT to widac to gołym okiem. Między obrotomierzem i prędkościomierzem jest połowa bardziej lśniącz coś ala jak by tam był wyświetlacz ciekłokrystaliczny. Podam ci link do strony allegro tam jest taki wystawiony możesz porównać. Jeśli masz numer tego licznika który się znajduje z tyłu to można z niego zczytać jaki masz licznik na jakieja szynie itd.

Komentarz

• Piotr_T
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 479

Dzieki Najwyrazniej nie mam z mini-dotem bo u mnie nic nie lsni, ot po prostu zastanawialem sie po co tam tyle wolnego miejsca i czy cos sie nie spalilo.

Komentarz

• walo
          Classic
          • 2007
          • 16
          • Octavia I combi (1U5)
          • AUM 1.8 20VT 150 KM

ja teraz w mojej oktavi chciałbym wymienic na Maxi DOTA

Komentarz

• daneczek76
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 3642
            • Toyota

Zamieszczone przez walo
            esli masz z mini DOT
            nie mini tylko Half Dot czyli połowa wyświetlacza. tak się to fachowo nazywa ale mniejsze oto. PZDR
            [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

Pracuję...