U mnie stan jest ten sam od nowości autka teraz ma 4500km.
przednia szyba
Zwiń
X
-
Re: przednia szyba
Zamieszczone przez kristophewitam
czy ktos wie ile orientacyjnie kosztowac bedzie mnie wymiana przedniej szyby w Octavi , szyba zielonkawa z pasem ciemnym u góry , dzis dostała kamykiem z pod kól auta
jadacego prze demna , i poszlo peknieciePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Spytaj Sigma_74 ostatnio wymieniał (bez zielonego pasa) chyba ok. 4 setek we Wrocławiu.Zobacz ile Ci zostało czasu:
http://zegarsmierci.info/s/zegar
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kristopheale chyba dobrego fachowca szukac ?Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kristophea czy oprócz szyby cos jeszce musze kupic ? jakies uszczelki , plastiki , itp ?
Szanse na oderwanie starej bez uszkodzenia 50/50.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Komentarz
-
-
kristophe, nic nie musisz kupowac, jezeli szyba bedzie nowka to bedzie kompletna, a w kosztach wklejania jest uwzgledniony klej.... ale zaraz pisales ze masz odprysk od kamienia , podjedz najpierw do szybiarzy i zobacz czy mozna naprawic to zaoszczedzisz pare zl, bo klejenie to koszt ok 150 zl ( no i nie bedziesz musial wyrabiac nowej naklejki na szybe )
Komentarz
-
-
gdzieś tu na forum czytałem, że w Octavkach pęknięcia szybko się powiększają, bo autko jest dość giętkie i szyba pracuje. Dlatego raczej trzeba szybko wymienić. Co więcej trzeba dobrze wkleić nową - w przeciwnym razie nowa też może szybko pójść się kochać...
Nie żebym straszył na podst. własnych doświadczeń, ale tak koledzy pisaliByła:
ASV + chip
HP: coś z <124.6, 138.6> [KM] - zależnie od hamowni
Teraz: S2C fiolet amethyst
Komentarz
-
-
Sigma_74
kristophe, we Wrocławiu w jaan 500 zł jak potargujesz sie to za 400 zł dostaniesz,
na Zmigrodzkiej koło mnie jest ponoć taniejale nie wiem nie sprawdzałem.
a co do naklejki to ci szepce przełożą, moją już dwa razy przekładali
sama szyba kosztuje jakies 300 zł może nawet taniej, ale trzeba ją uzbroic, w ramki, uchwyt na lusterko i to kosztuje dodatkowo więc stąd ta cena.
Komentarz
-
Sigma_74
Komentarz
-
Czy kazdy Jaan jest tak samo profesjonaly, musze wywalic szybe u siebie i sie zastanawiam nad Jaan-em w wawie na ul. altyleryjskiej (przy torunskiej).
Oraz znalazlem znizkie zalatwiona przez Howard7a : LINK
Ale znizka zalatwiana juz dawno, wiec nie wiem czy to aktualne jeszcze. :roll:
Wymienial ktos w tych zakaldach ostatnio szybkie? :roll:
Komentarz
-
-
i ja się dołącze do tematu bo i mnie to dopadł...aso Grochowska koło 1 tyś :shock: - a jak u Jaana - dowiadywałeś się może jak cena kol. Samiec... ja jeszcze nie mam OCP więc ta zniżka mnie jak narazie nie dotyczyktórą załatwił kol.Howard7a dlatego szukam w miare jak naj ...sensowniejszej ceny :roll:
...1.6 BFQ SQ24 już jest..piękność i 191.000+ za nami
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez FELICJANja jeszcze nie mam OCP więc ta zniżka mnie jak narazie nie dotyczysaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz