Kolega w seacie ibizie z takim silnikiem dolewał ok 2 litry oleju na 10 tyś km od nowości do sprzedaży jej czyli około 75tyś km.
problem z alarmem ..........
Zwiń
X
-
problem z alarmem ..........
mam octavie z 2003 r z alarmem z funkją domykania szyb i mam pewnie wkurzający problem mianowicie alarm co jakiś czas wyje bez powodu, kiedyś postawięłm auto w garażu, szyby zamkniete żadnego robactwa w aucie i po paru godzinach sie sam załaczył. co to może być ? zbyt czułe czujniki ? jak zmniejszyć ich czułość ? czy może jest uszkodzony jakiś czujnik ? w serwisach rozkładają rece poradźcie co to może być
-
-
W1Michał, miałem identyko.... tylko co zamknąłem auto mijała 1h i wyło. Okazało się że miałem zbyt wyczulone czujki ruchu, zobacz może u Ciebie też to jest. Najlepiej skręć czułość do zera i zobacz czy zawyje....:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koja86W1Michał, u mnie wyło często ale przyczyna zgoła odmienna czyli zostawiany tel. komurkowy w aucie hihi jak ktoś dzonił uruchamiał się alarm :szeroki_usmiechO I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
Komentarz