a gdzie reszta, odwagi Wam brak ?
[O1] Nowa zawiecha
Zwiń
X
-
[O1] Nowa zawiecha
Witam wszystkich
Nigdy nie brałem udziału w dyskusjach na forum ale troszke tu czytam. Powoli dochodze do wniosku. że dzień bez forum to dzień stracony. Ale do rzeczy.
Dziś wymieniłem w swojej Niuni zawieszenie gdyż stare (seria mocno wyklupana) już nie nadawało się do niczego. Poczytałem troszkę na forum, zasięgnąłem języka u innych i wybór padł na Kayabe
Nowe amorki-komplet Kayaba excel-G
nowe wszystkie tuleje
nowe łożyska
nowe gumy stabilizatora wraz z obejmami
springi zostały seryjne
Powiem tyle jest rewelacja. Nie wiedziałem, że octavia może tak jeździć, skończyło się bujanie, autko lepiej trzyma sie drogi i wreszcie zawitał spokój czyli cisza nic nie puka ani nie skrzypi. Myślałem jeszcze o bilsteinie ale wydaje mi się że kayaba też jest dobra.
Zawias robiłem w Będzinie u Balińskich na Kościuszki 106. Chłopaki robią szybko i solidnie więc polecam ten warsztacik
Reasumując moja niunia wreszcie zaczęła fajnie jeździć
Dziękuje wam wszystkim i myślę, że takie fora są bardzo potrzebne
Pozdrawiam Mrozol
-
-
MROZOL, Spoko .. zawiecha GIT sam jezdze od niedawna na takiej i potwierdzam !
Szerokości !
BTW: mogłeś pisac w juz zrobionych tematach do tego a nie pakowac nowyOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Soorki to dopiero mój pierwszy post ale się poprawię.
Zrobiło się troszke twardziej ale ja to lubię. Mam nadzieję, że na naszych polskich dziurach troszkę na tym zawieszeniu pohulam. Wiesz koła 16" niby nie duże ale jednak troszkę większe jak seria.
BTW: czytałem o twoim autku naprawdę spoks. Kawał niezłej roboty.
Jak będe miał zdjęcia swojej niuni to je wrzucę
Pozdr.
Komentarz
-
-
MROZOL, spoko ! :szeroki_usmiechOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
Komentarz