Zamieszczone przez Martin-1975
Serwis klimatyzacji w Wawie - małe pytanko
Zwiń
X
-
Serwis klimatyzacji w Wawie - małe pytanko
Mam do was pytanie, znalazłem na forum polecany przez was adres serwisu klimatyzacji:
Serwis klimatyzacji
Górczewska 146
Warszawa
664-98-78
Pn-Pi: 9-17
Czy w dalszym ciągu on funkcjonuje i czy dalej jest dobry.
Pytam bo żonie w AHF chyba poszła sprężarka i musimy to jakoś szybko naprawić.
-
-
na temat tego nic nie powiem, ale polecano też chyba http://www.asko.net.pl/ jesli sie nie mylęsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
hsurim, przeglad klimy z uzupelnieniem za 100pln :?:
az niewiarygodnie tanio...
i gdzie to dokladnie jest bo nie moge znalezc stawinskiej na planie wawyBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hsurimKoło dworca Zachodniego PKP. (równolegle do torów) jest Kolejowa.
Jadąc od ulicy Kasprzaka, ulicą Brylowską skręcić trzeba w nią (Kolejową) w lewo i kawałeczek dalej jest ta uliczka (Stawińska) - także w lewo.
To jest ich nr. GG - 1354051
Na dzień dzisiejszy koszt uzupełnienia i odgrzybienia:
ASO-280
Shell-290
polecane ASKO-250
a do serwisu klimatyzacji z Górczewskiej 146 nie mogę się dodzwonić :roll:1,9TDI ALH Ambiente
Polska to chyba jedyny kraj, który posiada kopie zapasową prezydenta oraz rząd sterowany radiem.
Komentarz
-
-
tymol, zadzwoń jeszcze tutaj http://euro-klima.pl/ , chłopaki lubią tam cwaniakować i trzeba się z nimi trochę targować, ale mają np wszystkie części na miejscy, sprężarki i inne duperele....ja dzisiaj tam jadę na serwis klimatyzacji......sprawdzenie wymiana płynów 150 złotych....chociaż jeden kolega się musiał targować bo 200 mu zaśpiewali :wink: , chwilę po tym jak mi 150 krzyknęli
Komentarz
-
-
Stawińska/Kolejowa - właśnie wróciłem z przeglądu klimatyzacji.
Otóż praktyka wykazała, że za przegląd 100 zł - ale bez odgrzybiania.
Mieści się w tym sprawdzenie szczelności, uzupełnienie lub wymiana całego środka chłodniczego.
Za ten przegląd - ale wraz z odgrzybieniem oraz filtrem kabinowym zwykłym - zapłaciłem 175 zł. (około 1 godz.)Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
Komentarz