ja sie pisze na 2, biala z czarnym i czarna z bialym ;-)
logo skody
Zwiń
X
-
logo skody
witajcie.
uzylem szukajki ale nie mogłem namierzyc tego postu. mam niunie z roku 2000 w wersi sedan. i logo z tylu na drzwiach bagaznika mi podmokło i sie rozdwoliło. chce je zmienic, ale nie wiem jak jest to mocowane,
znalazlem na allegro cos takiego: to bedzie takie mocowanie jak w niuniach?
z tego co widze tu jest na tasmie, czyli to stare oderwac (odkleic) i dac to nowe?
dzieki za odpowiedzi)))
:diabelski_usmiech
VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08"DD
-
-
janusz_007, nie musisz rozbierac !! wystarczy ze wezmiesz nozykiem ( takim ostrym, wysywanym...) podetniesz ta tasme i podwadzisz znaczek. Pozniej musisz usunac resztki tasmy z pokrywy czyscisz benzynka ekstrakcyjna i naklejasz nowy znaczek. Nie muszisz nic rozbierac to nic nie pomoze a narobisz sobie roboty...
Komentarz
-
-
janusz_007, wg mnie jest dokadnie tak jak pisze Janusz.
Proponuje tylko dodac do tego podgrzac to troche suszarka. Klej troche odpusci i bedzie latwiej sciagnacBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Boulijanusz_007, wg mnie jest dokadnie tak jak pisze Janusz.
Proponuje tylko dodac do tego podgrzac to troche suszarka. Klej troche odpusci i bedzie latwiej sciagnac
Nie potrzeba suszarki , wystarczy autko postawić w słońcu a zamiast noża (brrrrr...) aby nie porysować lakieru proponuje nić dentystyczną.
Jest wystarczająco mocna i nie rysuje.
Sprawdzone u mnie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wacek.plspeedy napisał/a:
ja rozebralem z tego wzgledu ze jak wkleilem nowy znaczek to te bolce od srodka zapalniczka potraktowalem zeby tak szybko sie komus znaczek nie spodobal :twisted:
Jak oszołom uprze się na znaczek,wsadzi nóż lub śróbokręt to tylko większego dziadostwa Ci na robi.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszWacek.pl, ma racje , jak bedzie chcial to i tak zdejmie. Ale chyba znaczkow nie kradnaBouli
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalDżon , patrzę nie dzisiejszy jesteśJak kradną wkłady do lusterek to znaczki tymbardziej :wink:
a taki znaczek kupisz za 15 zl ....
Zamieszczone przez BouliKto by chcial miec taka kure :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Januszmi ten znaczek nie przeszkadza a co po niektorzy to zaklejaja...Bouli
Komentarz
-
Komentarz