[O1] Wymiana poduszek pod/nad amortyzatorem.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Wodziu
    Classic
    • 2007
    • 29

sorrki za odgrzewanie tematu, ale przeczytaniu tego wszystkiego mam dziwne wrażenie. Jakieś 3 miesiące temu wymieniałem przełącznik - regulator położenia lusterek, bo miałem urwane to pokrętło. Założyłem i dając prawe lusterko - szło prawe, dając lewe szło lewe, ale samo - prawe się nie regulowało. No i wczoraj i dziś miałem mały demontaż tapicerki z przodu auta czyli schowek, część środkowa (ta z wnęką na radio) i część po lewej (ta z panelem bezpieczników), dokładniej mówiąc cały szary plastik był zdjęty (wersja octy przed liftem). Poskładałem wszystko, sprawdzam po kolei czy wszystko działa (paroma kablami ruszałem, kilka kostek było rozpiętych), doszedłem do lusterek i :shock: Jest właśnie jak w "układzie komfortu" - oba się regulują. Przyznam, że opcja z osobną regulacją prawego i lewego bardziej mi odpowiadała. Miałem ostatnio podpiętego VAG'a, ale on chyba samoczynnie nie aktywował tego?? Kolega hubik pisał, że można to zmienić przez maxidota - w jaki sposób i czy faktycznie się da?? Mam GLX'a przed liftem.
  • ewa.saganowska
    Ambiente
    • 2006
    • 165

Witam! Wybily mi sie poduszki pod amortyzatorem. Nawet jedna juz spadla, wiec sytuacja jest nieciekawa. W warsztatach nie ma terminow. Gdzie moge to dobrze wymienic? Co polecacie? Pozdrawiam.

Komentarz

info na priva poszło

Komentarz

• djczas
        RS
        • 2005
        • 9612

Sigma_74, a dlaczego nie na ogólnym napisałeś to jakaś tajemnica gdzie dobrze naprawiają lub wymieniaja a jak komuś sie coś zepsuje w trakcie jazdy po wrocławiu a nie jest z wrocławia będzie wiedział na jaką ulice zajechac aby nie zrobili mu kuku

Komentarz

djczas, zawsze m oze zadzwonić
          a dlaczego nie podaje, bo człwoiek ten sobie tego nie życzył i jesli juz to tylko na privie.

Komentarz

Pracuję...