Radio Stream a Climatronic.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maczor
    Drive
    • 2008
    • 58

Hello, lepiej późno niż wcale, ale również dzięki za spota w Lesznie. Było sexy, no i ta turystyczno-rekreacyjna podróż w obie strony z prędkościami kosmicznymi... to jest to co muminki lubią najbardziej...
    Może dla niektórych połówek trzeba by było zaszyfrować pewne wersy... :diabelski_usmiech
  • Big
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 6389

Sluchajcie w prospekcie Octavii II pisze ze radio Stream moze wspólpracowac z Climatronikiem. Może mi ktoś z Was przybliżyc o co tu chodzi?? Nie bardzo rozumiem co ma radio do climatronika :|
    Aha i jeszcze jedna sprawa. Jak sie wyłacza cały climatronik?? Nigdzie na min nie widzę przycisku OFF - taki miałem w poprzednim aucie.
    Ewentualnie jak się włacza klimę jeśli nie chce korzystac sie z funkcji AUTO - również nigdzie na panelu sterującym nie widze przycisku AC ??
    Czarny Elegance

Komentarz

• MiKruS
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 7976

Na wyswietlaczu Streama pokazuja sie na chwile komunikaty jesli zmieniamy jakies ustawienia climatronica.

BTW: Przenosze do multimedia...
      BTW2: A jednak nie, bo widze, ze post rozwinal sie bardziej w kierunku klimy...

[ Dodano: Czw 24 Maj, 07 13:19 ]
      Zamieszczone przez Big
      Aha i jeszcze jedna sprawa. Jak sie wyłacza cały climatronik?? Nigdzie na min nie widzę przycisku OFF - taki miałem w poprzednim aucie.
      Ewentualnie jak się włacza klimę jeśli nie chce korzystac sie z funkcji AUTO - również nigdzie na panelu sterującym nie widze przycisku AC ??

Jesli chcesz zobic OFF, to po prostu przekreczasz pokretlo od regulacji sily nadmuchu w lewo, az bedzie OFF.
      Jesli wcisniesz przycik ECON, to wtedy nie dziala klimatyzacja.

A jesli chcesz, zeby dzialala nie w trybie auto, to po prostu guzik ECON musi byc wylaczony, a jak zmienisz recznie sile nadmuchu, lub recznie wybierzesz gdzie ma wiac, to AUTO sie odlacza.
      TDI 205PS

Komentarz

• Big
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 6389

MiKruS, dzieki bardzo !!! Rozwiałeś moje wszystkie watpliwosci
        Czarny Elegance

Komentarz

• MiKruS
          RS