dobre i tanie paliwo w Wawie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomek1976
    Classic
    • 2007
    • 18

a ja kupuję paliwko od sąsiada już od ponad 3 lat ON i jestem zadowolony cena atrakcyjna i na jakość też nie narzekam paliwko z BP
    Tomaszek

Komentarz

• b707
      L&K
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1272

Zamieszczone przez Mareque1
      Ja od 1,5 roku (czyli od początku mojej Skodki) tankuje na JET na Kasprowicza/Sokratesa. Od piątku po południu do niedzieli, co tydzień, maja promo (ale to chyba wszystkie JETy). Paliwo bezproblemowe (jak dotychczas, odpukać) i najtańsze w okolicy, nie licząc Neste (a tu z kolei nie mam zaufania do jakości).
      Mówisz że dobre tam maja pliwko Bo własnie zalałem... wyszło mnie o 12gr taniej na litrze niz na mojej dotychczasowej Orlenowskiej...
      pzdr
      Adam

Komentarz

• pskosz
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 703

Albo JET przy makro na radzymińskiej, albo NESTLE i nie narzekam . Z tym że ostatnio się zdziwiłem bo ropa przeważnie była najtańsza w wawie na nestle (3,69) a tu w gdańsku 3,54. Ale oczywiście około 1 km od petochemi gdańskiej na ich stacji firmowej 3,71
        pozdrowienia

Komentarz

• Janusz
          Rider
          S_OCP Member
          • 2007
          • 598

ja tylko i wylacznie tankuje sie na SHELLu albo BP bo na tych stacjach maja ( jak dla mnie ) najlepsze LPG wiec jak to leje, to i benzyne tez

Komentarz

• EŁ
            L&K
            • 2004
            • 1168
            • Octavia III (5E3)
            • BJB 1.9 TDI PD 105 KM
            • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

od 3 lat tylko BP na Grójeckiej i JET na Prymasa przed Zachodnim ( zależy gdzie jestem). Zadnego innego syfu , co zaowocowało tym że filtr paliwa wymieniłem po 130 tys. km :lol:
            Na Jet mieli ostatnio PB98 po 4,33 zł/l co przy cenie np 4,93 na BP za Ultimate jest rewelacyjną ceną. :lol:

Komentarz

Pracuję...