Pozdrowienia dla KUBANCZYKA widzianego wczoraj ok 16 przy bramie BRANICKICH w Białym. Przejeżdżałem Ci przed nosem ale chyba nie zauważyłeś mnie. Nie trąbiłem bo psy koło ciebie jechały.
[O2] Czas oczekiwania
Zwiń
X
-
[O2] Czas oczekiwania
Witam Forumowiczow,
W kwietniu zamowilem sobie O2, bylem naprawde zadowolony. Niestety minelo 1,5 miesiaca i dowiedzialem sie dopiero, ze bedzie do odbioru po 3 miesiacach. Zwalilo to mnie z nog . Wersja jest standard, bez zadnych extra dodatkow. Czy jest ktos, kto ostatnio zanabyl O2, jaki byl czas oczekiwania? Juz zaczalem sie zastanawiac nad rezygnacja ...
Pozd
Arekt
PS. Super przydatne forum
-
-
a gdzie zamawiałeś?
dealer na zamówieniu określa w jakim terminie dostarczy samochód
za autopsji powiem że zamawiałem w Grójcu u Bruszewskiego O1 :evil: :czerwona: termin odbioru był okreslony na 6 tygodni. Po 6 tygodniach zacząłem naciskać co z samochodem ale zwodzili mnie przez kolejne że już jest momencik itd itp. - w sumie 2 tyg. W końcu przyznali się że zamówili błędnie samochód w innej wersji silnikowej ale ni cholery nie chcieli ze mna sie dogadać (byłbym wziął tego dieselka jakby dali rabat ) Dopiero po solidnej awanturze u nich i Skoda Auto Polska zaproponowali O2 w cenie nie do odrzucenia. To wziąłem - zwałaszcza że czekałem już grubo ponad 2 miesiące, zaraz po zamówieniu sprzedałem stary wózek i byłem uziemiony, a wakacje szlag trafił. Ale w sumie to się ciesze że wyszła O2... Chciaż tyle.
Komentarz
-
-
Zamawialem w Ciechanowie, aby sciac jak najlepiej cene. Dostalem ok. -10% + renegocjacje kredytu. Mysle, ze sa to dobre warunki. Swoje poprzednia Ibizke tez kupowalem w Ciechanowie, ale ja sprzedalem w dniu zamowienia O2. Mialo byc extra szybko, ale jak to bywa w zyciu bylem super klientem do czasu kiedy nie wplacilem zaliczki. Nastwilem sie na 6 tygodni, z opcja na ewentualne , ale 12 to juz hardcore. Dopiero dzis po 1.5 miesiacu po kilku pingach dostalem info o terminie. Specjalnie chcialem zmienic samochod bo sie zmienilo na na 2+1 i wozek nie wchodzil. A tu taka wtopa.
Zaczalem sie zastanawiac nad Citroenem C5 - podobne wyposazenie + ESP, za ciut mniejsze pieniadze.
Zal by bylo sie rozstawac z VAG.
Komentarz
-
-
moonster, ja Citroena nie polecam. Kolega ma C5 już prawie dwa lata i ma z nim cały czas problemy. Więc już lepiej pozostać przy OIIPerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez moonsterZaczalem sie zastanawiac nad Citroenem C5 - podobne wyposazenie + ESP, za ciut mniejsze pieniadze.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Wersja Ambiente plus sporo dodatkow.
Zamawiane w lutym. Mialo byc 1,6 miesiaca Czekalem 2 miesiace.
Zamawiane w sopocie u groblewskiego.Octavia II 1,9 TDi Ambiente + masa dodatków
CB Uniden 520 XL + President MISSOURI
WWW.WARZENKO.PL - Twoje miejsce - nie tylko w sieci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez moonsterNo i pojawila sie u Dealera moja O2. Ale bylem happy, tylko 9 tygodni i co ....
Okazuje sie, ze pomylono kolory! Mialo byc bez cappuciono, jest antracyt. Ja sie chyba zabije.
Pozd
ArektTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWja tam bym sie cieszylnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-