ZNISZCZYLI MOJA CZESZKE! !@#$%^&*()

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lilo
    RS
    • 2006
    • 4315
    • Mercedes-Benz

Takiemu tobym te radio zaraz zamontował tam gdzie światło nie dochodzi i podłączył pod 230V :diabelski_usmiech
    Daniel

Komentarz

• samtech84
      Elegance
      • 2008
      • 988
      • Octavia I (1U2)
      • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Ja wczoraj szybę tylną straciłem jakiś debil kamieniem rzucił jak jechałem szyba w mak poszła jak bym go dorwał to bym mu nogi z dupy powyrywał!!! :evil:

Komentarz

• ufo
        L&K
        • 2008
        • 1475
        • Octavia III combi (5E5)
        • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

życzę sobie i wam byśmy chociaż raz w życiu złapali na gorącym uczynku takiego skurwiela!!!!!!....oj wtedy nie ręczę za siebie. już raz mi się prawie udało, leciałem w majtkach bo kutasy się na kołpaki czaili ale dobry sąsiad mnie poinformował i jakoś się udało mi ich pozbyć
        lukaszrys, połam łapska jak ich dorwiesz....złodziejaszki pier...eh, szkoda gadać :evil: :evil: :evil:

Komentarz

• Angel
          Rider
          • 2008
          • 503
          • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM
          • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Mialem rapida z 89 roku. Dzidy wybili mi szybe w drzwiach radio wyrwali, stare porysowane plyty cd. Kij z radiem ale szyby tydzien szukalem bo ciezko do tego modelu bylo dostac. Policja oczywiscie umozyla sprawe.
          Skoda Octavia Combi 2012 elegance 2.0 TDi 140 KM 320Nm

Komentarz

• b-bar01
            Elegance
            • 2007
            • 985
            • Octavia I (1U2)
            • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

a'propos szyb...... z własnego doświadczenia, mój agent namówił mnie na dodatkowe ubezpieczenie "warta auto-szyby", kosztowało coś ok. 60 pln/rok i........... okazało się jak znalazł, po jakis 3 miesiacach ktoś rozwalił mi przednią. wystarczył telefon i na drugi dzień miałem nową.
            *** Cicho, łatwo i przyjemnie ***

Komentarz

• Angel
              Rider
              • 2008
              • 503
              • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM
              • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Sam sie zastanawiam nad tym ubezpieczeniem na szyby. Bo wesola okolica jest. Wiem ze w link4 kaza doplacac 30% ceny szyby przedniej. Reszta w 100% jest pokrywana
              Skoda Octavia Combi 2012 elegance 2.0 TDi 140 KM 320Nm

Komentarz

Pracuję...