Ramka ..chrom

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Agrest30
    Classic
    • 2008
    • 18

Ramka ..chrom

-Piotr-, Można powiedzieć, że wiem jak sie czujesz. 10 głębokich oddechów.
  • FELICJAN
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2007
    • 118

Ramka ..chrom

Słuchajcie patrzyłem szukałem i nie znalazłem :x
    czy gdzieś można kupić chromowaną ramkę od skrzyni biegów (ten plastik)bo np.Milotec ma tylko srebrną z takim okrągłym pierścieniem jak w Audi TT jak sie nie myle a ja szukam zwykłej ale w chromie..tak jak są zrobione klamki od wewnątrz..czy to ktoś sprzedaje wogóle ?

pzdr:
    Felicjan
    ...1.6 BFQ SQ24 już jest..piękność i 191.000+ za nami

Komentarz

• Bouli
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 739

Cos takiego :?:

tylko musisz zobaczyc ktora to bedzie. Na allegro zawsze bylo tego od metra
      Bouli
      Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
      Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
      Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)

Komentarz

• FELICJAN
        Ambiente
        S_OCP Member
        • 2007
        • 118

to widziałem.....a mi chodzi dokładnie o ramke (a nie nakładkę na ramkę)która jest w octi tylko w chromie

pzdr
        felicjan

Komentarz

• Bouli
          Rider
          S_OCP Member
          • 2006
          • 739

a ok, czyli mowimy o tym tak?
          Speciálka na autodoplňky od roku 1999. Vše pro Vaše auto. Odborně poradíme a pomůžeme s výběrem. E-shop na autodoplňky Ostrava. Specializovaný obchod s kompletním sortimentem doplňků na auta. 20 let zkušeností.

IMO nie sadze zeby bylo cos takiego w chromie a to z tego wzgledu ze to wszystko po czesci jest na zatrzaski wiec musi byc jako tako elastyczne a jesli mialoto byc chromowane to by bylo za sztywne...
          Bouli
          Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)

Komentarz

• FELICJAN
            Ambiente
            S_OCP Member
            • 2007
            • 118

Zamieszczone przez Bouli
            a ok, czyli mowimy o tym tak?
            Speciálka na autodoplňky od roku 1999. Vše pro Vaše auto. Odborně poradíme a pomůžeme s výběrem. E-shop na autodoplňky Ostrava. Specializovaný obchod s kompletním sortimentem doplňků na auta. 20 let zkušeností.

IMO nie sadze zeby bylo cos takiego w chromie a to z tego wzgledu ze to wszystko po czesci jest na zatrzaski wiec musi byc jako tako elastyczne a jesli mialoto byc chromowane to by bylo za sztywne...
            tak naprawde nie brałem tej sztywności pod uwage....ale z drugiej strony taka warstwa jest zapewne bardzo cienka więc może by ... to wytrzywało montaż i demontaż ale opcja ostateczna może się zakończyć produktem milotec'a jak chromu nie znajde

Komentarz

• Bouli
              Rider
              S_OCP Member
              • 2006
              • 739

Powiem Ci ze ja szukalem najrozniejszych gadzetow do Octy i czegos takiego nie widzialem, ale nie zniechecaj sie! Moze cos Ci sie uda znalezc to czego szukasz
              Bouli

Komentarz

Pracuję...