Słuchajcie patrzyłem szukałem i nie znalazłem :x
czy gdzieś można kupić chromowaną ramkę od skrzyni biegów (ten plastik)bo np.Milotec ma tylko srebrną z takim okrągłym pierścieniem jak w Audi TT jak sie nie myle a ja szukam zwykłej ale w chromie..tak jak są zrobione klamki od wewnątrz..czy to ktoś sprzedaje wogóle ?
pzdr:
Felicjan
...1.6 BFQ SQ24 już jest..piękność i 191.000+ za nami
tylko musisz zobaczyc ktora to bedzie. Na allegro zawsze bylo tego od metra
Bouli Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Speciálka na autodoplňky od roku 1999. Vše pro Vaše auto. Odborně poradíme a pomůžeme s výběrem. E-shop na autodoplňky Ostrava. Specializovaný obchod s kompletním sortimentem doplňků na auta. 20 let zkušeností.
IMO nie sadze zeby bylo cos takiego w chromie a to z tego wzgledu ze to wszystko po czesci jest na zatrzaski wiec musi byc jako tako elastyczne a jesli mialoto byc chromowane to by bylo za sztywne...
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Speciálka na autodoplňky od roku 1999. Vše pro Vaše auto. Odborně poradíme a pomůžeme s výběrem. E-shop na autodoplňky Ostrava. Specializovaný obchod s kompletním sortimentem doplňků na auta. 20 let zkušeností.
IMO nie sadze zeby bylo cos takiego w chromie a to z tego wzgledu ze to wszystko po czesci jest na zatrzaski wiec musi byc jako tako elastyczne a jesli mialoto byc chromowane to by bylo za sztywne...
tak naprawde nie brałem tej sztywności pod uwage....ale z drugiej strony taka warstwa jest zapewne bardzo cienka więc może by ... to wytrzywało montaż i demontaż ale opcja ostateczna może się zakończyć produktem milotec'a jak chromu nie znajde
...1.6 BFQ SQ24 już jest..piękność i 191.000+ za nami
Powiem Ci ze ja szukalem najrozniejszych gadzetow do Octy i czegos takiego nie widzialem, ale nie zniechecaj sie! Moze cos Ci sie uda znalezc to czego szukasz
Komentarz