Trzeszczenie podsufitki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Piotr_Car
    Drive
    • 2007
    • 52

Trzeszczenie podsufitki

Ziomal, może koleżanka Oksana zrobiła coś o czym my nie wiemy a wie ekipa warszawska bo nie sądzę że dostała za piękne oczy

a po za tym ty też dostałeś OCP Team a teraz nie za bardzo chcesz aby przyjmowano nowych
  • Piotr_T
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 479

Trzeszczenie podsufitki

Witam,
    Od jakiegos czasu trzeszczy mi podsufitka w miejsu mocowania z lampka (ta nad lusterkiem). Lampke wyjmowalem, odkrecalem, dokrecalem, wczoraj kombinowalem z ta metalowa ramka wczepiona w podsufitke, a ktora jest "lacznikiem" lampki i podsufitki. W zasadzie nie udalo mi sie tego poprawic, dalej trzeszczy na niektorych co mocniejszych (a takich jest wiele) nierownosciach. Czy serwis sobie z tym poradzi ? A moze dam rade zrobic cos we wlasnym zakresie - nie przepadam, za przekazywaniem w ASO informacji estetyczno-subiektywnych. Mialem taki pomysl, zeby dokleic podsufitke, ale to wydaje mi sie teraz bez sensu, bo cale skrzypienie wynika z laczenia lampka-podsufitka. Czy ktos z was mial taki problem i rozwiazal sam lub moze jakies ASO w W-wie poradzilo sobie z tym bez demolowania polowy auta ?

Komentarz

Pracuję...