schematy elektryki drzwi kierowcy oraz zestawu zegarów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • adamsgda
    Classic
    • 2008
    • 21

Nie zebym sie wyhylal przed szereg, jestem nowy w OCPT, ale troche w elitarnych gronach roznego typu juz spedzilem. Mianowicie mam na mysli KK irl, roznego rodzaju gildie w grach online itd itp.

Tam powiedzmy sobie warunkiem dostania sie, jest rekomendacja. Nie 1 osoby, ale np 5. 5 osob zaswiadcza wlasna glowa, ze dana osoba jest ok itd. Daja rowniez pelna argumentacje dlaczego postanowili ta osobe wcielic w szeregi. Nastepnie poddawane jest to debacie. Jaki kolwiek glos veta musi byc uargumentowany, osoba jest sprawdzana, jesli przejdzie caly proces nastepuje przyjecie.

Do czego zmierzam? Jesli komus naprawde sie nie podoba obecny sposob przyjmowania nowych osob itp ( ja np w OCP dzialam juz od pazdz 2006, bylem na wiekszej ilosci spotow, a naklejke musialem sobie zalatwic od DobregoGrzesia, bo nie wiem czy Sigma mial, czy nie mial, moze faktycznie bylo tak, ze chciano poddac mnie testom czy cos. Ja jestem taka osoba, ze mnie znizki jako tako malo interesuja. Najbardziej zalezy mi na spolecznosci jaka OCP tworzy. Sam fakt, ze jest mnostwo osob, ktore znaja sie z forum, ale sa gotowe sobie pomoc w kazdej sytuacji bez mrugniecia okiem. Nie chodzi tu dajmy o to, ze pojade do MT we Wroclawiu ( swoja droga ... a zreszta mniejsza z tym - bo tam pewnie nigdy nie zawitam na virusa :P ) i dostane pare procent upustu. Chodzi o to, ze pojade sobie na spota we wtorek, spotkam pozytywnie zakreconych ludzi, ktorych pasja jest rowniez i moja wlasna. Nie laczy nas jedynie samochod, ale mysle pewnego rodzaju milosc do konkretnego modelu i sam fakt takiej spolecznosci mysle wiekszosci z oklejonych jak najbardziej odpowiada.

Bo jak czytam niektore posty o wlepkach, przyjmowaniu mam wrazenie, ze niektorzy dorabiaja temu jakas specjalna ideologie. To nie ma sensu, bo nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu :diabelski_usmiech

Nie wiem jak wygladal proces zaproszenia mnie do grupy, ale czuje sie naprawde wyrozniony, ze moje starania a co najwazniejsze zapal zostaly zauwazone. Nic tak czlowieka nie motywuje do dalszej pracy, jak wlasnie taka nagroda.

Grono OCPT wydaje mi sie byc gronem najbardziej zaufanych ludzi na calym forum i trzymajcie sie tej konwencji. Nie elitarna grupa ludzi zamknieta dla innych, ale ciagle otwarta, ale dla osob czynnych, preznych, chetnych i skorych do pomocy i takze godnych zaufania. Jesli ktos ich poleci, a maja dajmy na to 1 post, do dlaczego ich nie przyjac?

Tyle z moich rozwodzen wieczorno piwnych Pozdro chlopaki i nie krzyczcie na mnie za mocno
  • szymq
    Classic
    • 2007
    • 2

Pilnie poszukuję schematów elektryki drzwi kierowcy oraz zestawu wskaźników(zegarów).
    Jeśli ktoś dysponuje takowymi proszę o podesłanie na email: [email protected]
    z góry dzięki i pozdrawiam

Komentarz

• -Piotr-
      L&K
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1018
      • Octavia III (5E3)
      • CHPA 1.4 TSI 140 KM

W sprawie schematu drzwi zapytaj grzegorza z tego tematu.
      O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
      KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
      O III czarna liftback - reaktywacja

Komentarz

Pracuję...