Brat szuka O1 , kombi TD , rok 01/02 - ogladamy ogloszenia , komisy i zawazamy dziwne rzeczy - niby po liftingu , rok 2001 a prawe lusterko male , w innym znow spryskiwacz w wycieraczce - niby lifting zmienil przod(zderzak , lampy ) prawe lusterko , nieszczesny spryskiwacz z tyłu - w tych z malymi lusterkami wlasciciel idzie w zaparte ze takiego kupil w salonie - jest to mozliwe??
tu nie chodzi o jedno auto ale ogolnie o te co ogladalismy do tej pory - skoro juz tu mam odpowiedz ze lukas_ig, ma male lusterko to znaczy ze lifting szedl jakimis etapami
[ Dodano: Pon 18 Cze, 07 19:40 ]
a czy mamy tutaj kogos z Lublina/Swidnika kto jezdzi w okolicach tego komisu i wstapilby obejrzec to auto - co prawda nie kombi ale reszta pasuje http://www.gratka.pl/moto/tresc/skod...065f850de6&s=1
marekzu, u mnie też O1 z 99,z małym lusterkiem,zderzak przed liftem.Wyprodukowana w lipcu i podobno to już model 2000.
Napisz co Cię interesuje w oktawce w komisie to ją luknę.
marekzu, u mnie też O1 z 99,z małym lusterkiem,zderzak przed liftem.Wyprodukowana w lipcu i podobno to już model 2000.
Napisz co Cię interesuje w oktawce w komisie to ją luknę.
Co intersuje - stan ogolny - zeby ja pojechac ogladnac przed ewentualnym zakupem musialbym zrobic jakies 400km w jedna strone tzn. czy aby napewno nie bita - czytaj poskladana z dwoch , stan tapicerki w srodku , ma krate widoczna na zdjeciach - a pisza ze osobowa - czyli czy juz po zmianei jest - i ogolnie czy jest sens wogole sie nia interesowac -
Chyba ze moze ktos gdzies widzial octe TDI 110 - najlepiej AHF ,rok 01-02, kombi , ciemny kolor , w przyzwoitym stanie , przebieg kole 200kkm akceptowalny , musi byc klima , cena okolo 30kpln
Panowie jeste tez takie rozwiazanie. Małe lustrko kładli do wersji które miały iść do sprzedaży do niemiec. Jam mam octe 00/01 mam małe lusterko ale na pasie przedknim na prawo od zamka jest napis : Skoda Octavia made in GERMAY. ja powaznie mówie. Na tym pasie przednim co sa lampy przykrecone do niego i jest zamek od maski tam powinno pisać. Np. octy z duzym lusterkie miały napis made in czech republik. Być moze że te co miały made in germany były bardziej robione pod niemców i ich rodzimego passata. zauważcie że pasat B5 ma też małe lusterko audi A4. Albo moze to zależy od wersji?? Nie jestem pewien w 100% ale w mojej OCTAWI jest małe lusterko i namis : Made in Germany!!
[ Dodano: Wto 19 Cze, 07 19:14 ]
Nawet Golf i Bora miały niektóre małe a niektóre duze.
Komentarz