czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie we Wrocławiu można kupić w rozsądnej cenie solidne felgi aluminiowe / stalowe (nowe albo używane)? Chodzi mi o sprawdzone adresy. Za wszystkie wskazówki - dzięki!
Wiesz ja tak nie pamietam ale wieksze zakłedy wulkanizacyjne sprzedają felgi i nowe i uzywane a także czasem klijęci w komis zostawiają. Najlepiej wal na giełde we Wrocku albo lepiej do Lubina niedaleko wielka giełda a i naprawde fajne Felgi kupisz tylko jeden minus musisz wiedzieć co kupujesz bo czasem kupisz z niezłym biciem fele a u wulkanizatora zawsze sprawdzisz . PZDR
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
tommi, niedawno dosyc dlugo przerabialem temat felg. We Wroclawiu wszedzie jest drogo, ale jesli mozna cos polecic do Baloon bodajze ( maja calkiem tanie zestawy ) i do nich dochodzi jeszcze ejden sklep. Wszystko znalazlem na www. Wpisz alufelgi wroclaw, przeszukaj wiekszosc ofert, porownaj ceny itd
Zalezy co chcesz, ja chcialem 17tki i kupilem uzywki za 1000 zl ori VW, po malowaniu. Do tej pory zadna sie nie pokrzywila i lakier nie odpada, wiec naprawde jest git. A gdzie kupilem? - Allegro :twisted:
Co do innych felg nie polecam tanich wloskich produkcji. Sa o nich rozne opinie, lepsze i gorsze, Biobogon bodajze jezdzi na takich, jednak jego to wyzsza półka :twisted:
Jesli moge cos doradzic, poszukaj ORI felg na allegro
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Szukaj Borbetów te felgi się trzymają.
Na twoim miejscu szukał bym nowych. Nie oszkujmy się ale wiadomo jak ludzie jeżdżą.
Pożniej chętnie by się dopłaciło ,zeby pozbyć się kłopotu.
Ten model Borbeta jest fajny(powyzej) wystepuje także w 15 (15 , 6,5)
Poza tym wizulanie wyglądają na większe niż są.
pozdrawiam.
Model CB mieli na karkonoskiej w PENHAGE
nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
tommi, zajrzyj w "Nasze Auta" tam jest moje, zobaczysz felgi.
Sa ORI od Audi, mocna masywne lopatkowe. Dzis wje.... sie w taka dziure, ze myslalem ze kaputt, moge jechac na prostowanie, ale nic z tych rzeczy. Polecam Ci cos tego wzoru na Wroclaw bo wiadomo ... czasem mozna sie zagapic ( mniejsza na co/kogo ) i o nieszczescie nie trudno :twisted:
Zreszta, zrobisz jak bedziesz chcial, ale mega cienkich szprychowek nie kupuj, bo bedzie placz.
No i kup cos Niemieckiego najlepiej, bo do Wloskich ( a dokladnie ich jakosci i wytrzymalosci - bo stylistyka jak najbardziej ok ) nie mam przekonania :diabelski_usmiech
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
[ Dodano: Czw 21 Cze, 07 22:04 ] G_4,
dzięki za informację, jeśli mógłbyś podpytać o cenę 195/65/R15, byłoby super.
Enzo H będą cię kosztować 1200zł.W tej cenie masz wyważenie , montaż i wentylki masz w tej cenie.
Jeżeli ci nie odpowiadają wybierz sobie jakieś inne i daj znać to się dowiem.
Komentarz