Kontrolka Airbagu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pawel_1979
    Classic
    • 2008
    • 13

Kontrolka Airbagu

Zamieszczone przez deespe
    Gdzieś w w naszych okolicach nie ma żadnego lotniska czy cuś??
    oj tam wstydziłbyś sie - ma 30 kilosów do lotniska i się jeszcze o nie pyta.
    TURBIA CITY.
  • adas1981
    Classic
    • 2007
    • 37

Kontrolka Airbagu

Mam problem.Od pewnego czasu świeci mi się kontrolka airbagu.Czy ktoś może mi powiedzieć jak to usunąć i czy jest na to jakiś domowy sposób??To zaczęło się dziać z dnia na dzień przedtem było wszystko oki
    Octavia Kombi 2000r. Laurin&Klement.Moje czarne cudeńko...

Komentarz

• phrix
      L&K
      • 2007
      • 1000
      • Audi
      • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Polecam kontrole na VAGu , bo z hamulcami i airbagiem nie ma sensu stosować domowych sposobów ... Auto było bite ?? Może ktoś zamiast poduszki wmontował coś innego (niestety to sie w naszym kraju praktykuje)??
      Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Podlaczyc VAG i przeczytac blad, jedno ale, jak to mozliwe ze masz rocznik 2000 L&K i silnik ASZ czyli 130KM, nie ma takiej opcji :twisted:

Bocznych poduszek nie masz, jak sadze, bo czesto traci sie styk na wtyczce i wywala blad.
        Spritmonitor.de

Komentarz

• lunio666
          Drive
          • 2007
          • 78

Witam
          Miałem podobny problem i okazało sie że pod siedzieniem kabelek sie rozłączył ten prowadzący do zamkniecia pasów bezpiczęstwa.
          Pozdrawiam

PS ale i tam musisz podłaczyć pod VAGa żeby skasować błędy w airbagu wiec przy okazji zprawdzisz co jest przyczyną.

Komentarz

Pracuję...