diagnoza ciśnienia powietrza w kołach nie pochodzi z umieszczonych tam czujników (bo ich tam nie ma ), tylko z obliczenia i porównywania prędkości obrotowej wszystkich kół.
i chyba nie odbywa sie caly czas ten pomiar tylko jak sie włączy magic guzik `set` :P o ile mi sie dobrze kojarzy,no ale w koncu lepiej wiedzą ci co jeżdża nimi na codzien
Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Ostatnio zaliczyłem dziurę gigant i wczoraj ASO zawyrokowało konieczność zrobienia geometrii (sama zbierzność nie wystarczyla).
Wszystko fajnie tylko moje ulubione ASKO chyba dzisiaj nie pracuje stąd moje pytanie :roll:
Prawdopodobnie będziemy jechać do Krakowa (jeszcze na 100% nie wiemy bo Klaudia znowu chora :roll: ), ale jeśli będziemy jechać wolałbym zrobić to przed wyjazdem.
Jedź na modlińską, po rawej stronie od centrum jadąc, obok salonu vw, taki czerwono niebieski duży budynek. Są solidni i dziś chyba do 14 pracują
pracowali do 12 :roll: nie powiem, żeby pan którego tam zastałem był specjalnie chętny do roboty... nawet mimo tego, że proponowałem, że zapłacę więcej niż normalna stawka nie chciało mu sie nawet sprawdzić zbierzności :!: :evil:
pracowali do 12 nie powiem, żeby pan którego tam zastałem był specjalnie chętny do roboty... nawet mimo tego, że proponowałem, że zapłacę więcej niż normalna stawka nie chciało mu sie nawet sprawdzić zbierzności
i jak w tym kraju ma byc dobrze!! !! a mówią ,że bezrobocie.... :evil:
Koniec końców zbiezność zrobiłem dzisiaj w ASKO. Opisałem dokładnie co się działo z autkiem po kolei i poprosiłem o dokładne sprawdzenie wszystkiego i ustawienie zbieznosci.
No trochę to było poprzestawiane... :roll: przez dziurę i ASO :lol: ale na koniec dostałem śliczny :szeroki_usmiech wydruk z parametrami k wszystko zielone 8)
No i tfu :!: tfu :!: chyba wszystko szczęśliwie wytrzymało spotkanie z wielką lochą na Rakowieckiej :twisted:
Komentarz