nowy na forum

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fajny52
    Ambiente
    • 2008
    • 202

nowy na forum

Zamieszczone przez MiKruS
    Piotrek - dostałeś tego priva, bo wrzucales chyba 30-go na Supertajne, ale nie zainteresowalismy sie tym, bo akurat trwała burza.
    Faktycznie wrzucalem, ale PW za cholere nie mam od niego.
    Z reszta od 30tego do wczoraj, to bylo raptem 5 dni, a do tego bylo swieto, a ten pisze o jakis 2 tygodniach czy miesiacach. :?

Cos mu sie naprawde z czacha zgrzalo. :szeroki_usmiech

[ Dodano: Pon 05 Lis, 07 11:13 ]
    Zamieszczone przez MiKruS
    Ten koja zrezygnowal z OCPT i OCP TL...
    Jego sprawa...

I jaki mi wywod przyslal. Tylko nie zabardzo wiem co chcial mi przekazac.
    Zamieszczone przez koja86
    Słuchaj Piotr ocp tl od początu jest zawieszone w próżni puszczałem osoby wraz z innymi do klubu ocp team u mnie te wiadamości były zaznaczone jako odebrane i zacząłem się zastanawiać nad tymtematem, zacząłem dyskysję i jak to ma WYGŁĄDAĆ. Jeśli kto kolwiek poczuł się urażony moją odpowiedzią to przepraszam ale wiesz mi ja czy inni tl ,działają bezinteresownie i dla innych więc musiałem zrezygnować po upomnieniu osoby ,która nawet ie wiedziała o co chodzi ,tylko była na forum .Wierz mi, zasady działania ocp tl powinny być sprecyzowane dogłębnie ,tzn. kto za kim i kto przeciw wtedy wiadomo o co chodzi i czym się to. Ja włączyłem w w wasze szeregi bo podobała mi się bezinteresewność, zaangażowanie w forum ludzi z całego kraju to było coś naprawdę godnego uwagi . Jeśli nie dostałeś wcześniej wiadomości ode mnie w sprawie ocp team to wierz mi ,nie tak powinno to działać bo wrzucamy ludzi godnych uwagi i poświęcenia swojego czasu ale mijamy się z powołaniem wiem ,że masz od groma pw ale pw. o nazwie tl skoro to było powołane powinno być przeczytane więc postąpiłem Piotr tak jakbyś tą wiadomość przerczytał może za bardzo do tego serio podchodzę ale dla mnie bezinteresowność zawsze była najważniejsza dla dobra innych siebie Piotr mam w dupie nie jestem na tym forum dla siebie tylko dla innych a jeśli komuś to nie pasuje to niestety nie mam czego tu szukać. Prośba dla ciebie w moim imieniu specyzujcie konkretnie działania tl niech to będzie jasne dla innych szkoda bowiem tej zgranej paczki. Pozdrawiam koja 86
  • Buba
    Ambiente
    • 2007
    • 160
    • Nissan

nowy na forum

Witam serdecznie wszystkich użytkowników portalu OCP!

Jestem tutaj "nowy" i niniejszym mejlem chciałbym przywitać sie z wszytkimi.

Ponadto mam pytanie,
    czy blokada skrzyni biegów typu multilock oraz alarm TYTAN DS-300, to w miare wystarczajace zabezpieczenie przed osiedlowymi złodziejaszkami?

Z góry dzieki!

Goraco pozdrawiam wszystkich!!! 8)
    ~~ pozdrawiam ~~
    JaceK
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    Black eleganzze in combi
    President Johnny II ASC+ President MaryLand...

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Komentarz

• yyahyoo
      Ambiente
      • 2005
      • 200

Hejo Buba
      niniejszym witam na forum!

sprawy klubowe (jak np. przywitanie) znajdziesz w podforum Strefa Klubu .

Jesli chodzi o zabezpieczenia to wpisz w wyszukiwarkę forumową: blokada skrzyni lub alarm lub zabezpieczenie.

Tam znajdziesz mnóstwo wątków i zapewne wiele interesujących i przydatnych odpowiedzi.
      yyahyoo

Komentarz

• Ziomal
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 5841
        • Octavia I (1U2)
        • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Buba, tutaj masz nasz topic gdzie się witamy : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=5

Zamieszczone przez Buba
        czy blokada skrzyni biegów typu multilock oraz alarm TYTAN DS-300, to w miare wystarczajace zabezpieczenie przed osiedlowymi złodziejaszkami?
        Na forum staramy się nie rozmawiać o naszych zabezpieczeniach gdyż złodzieje często chodzą po tego typu forach i wyszukują samochody. Walka ze złodziejami to walka z czasem , ktoś pisał na forum że blokada skrzyni biegów nie jest taka trudna do rozpracowania.

Poszukaj na forum , napewno znajdziesz coś co Cię interesuje

Zamieszczone przez Buba
        Goraco pozdrawiam wszystkich
        Również pozdrawiam
        Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

Pracuję...