Nie działa dmuchawa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • karol0012
    Drive
    • 2007
    • 67

Nie działa dmuchawa

Tymon, mi jest obojętne choć wolę jeździć przez Krzeszowice. Bynajmniej się nie denerwuję że płacę a jadę jednym pasem :P
  • Fery
    Ambiente
    • 2006
    • 236

Nie działa dmuchawa

Pomocy przestała mi chodzić dmuchawa tzn. na 1,2,3 szybkości i AC też nie świeci a na 4 wszystko jest.

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Padl rezystor ktory reguluje obroty 1, 2 i 3 biegu. Jesli chodzi na 4 to chodzi wtedy bez ograniczen obrotow przez ten rezytor.

Na Allegro takie cos sprzedaja, to sie czesto przepala we wszystkich markach

Cos takiego.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Fery
        Ambiente
        • 2006
        • 236

A czasami jest na odwrót i na 1,2,3 klima chodzi a na 4 jak jest dmuchawa to przestaje.
        Czyli rezystor?

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

A, o tym nie pisales. Rezystor pasuje do opisu usterki z pierwszego posta, a teraz to sie skomplikowalo.

I jeszcze jedna rzecz, jedna sprawa to wentylator a druga sprawa to uruchomienie klimy.
          Bo mowisz o samym wentylatorze ze sie nie uruchamia, a przy okazji mowisz tez cos o wlaczniku AC, ze raz swieci a raz nie.

Ja w rozwazaniach pisze tylko o samej dmuchawie, jesli nie chodza nizsze biegi, a najwyzszy dziala.
          Spritmonitor.de

Komentarz

• Fery
            Ambiente
            • 2006
            • 236

Jest generalnie tak że na 1,2,3 nie działa dmuchawa ale klima włącza się a na 4 włącza się dmuchawa a klima wyłącza
            Czy ten rezystor też ma wpływ na klimę??

Komentarz

Pracuję...