mechanizm opuszczania szyby

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kelok1
    Ambiente
    • 2008
    • 102
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Hunter, wiem co mam na myśli :P I staram się to w miarę wiernie oddać tak żeby inni też wiedzieli

huwe napisał kilka postów wyżej, że jest kuchnia przy stróżówce, dzisiaj z nim rozmawiałem i mówił że spokojnie 20 kilka osób się mieści.

Przecież nie ma obowiązku siedzenia przy ognisku :P Wrzucasz ziemniaki w ognisko a sam idziesz się grzać do ciepełka. Później na grilla coś można wrzucić i tylko przez okno zaglądać czy równo się opieka A w międzyczasie kawka, herbatka tudzież inne napoje rozgrzewające :diabelski_usmiech

djczas - miałem chytry plan wziąć sobie wolne na piątek i w Krakowie zostać dzień dłużej (znaczy się na weekend) ale zapomniałem że w sobotę do roboty idę i nie mam możliwości wzięcia dwóch dni wolnego - muszę coś na narty w zimie zostawić a już malutko mi urlopu zostało

[ Dodano: Pon 05 Lis, 07 15:46 ]
    ooo jestem pierwszy na 100 stronie - prawie jubileusz :szeroki_usmiech
  • janusz_007
    Rider
    • 2007
    • 473

witajcie.
    mam niunie przed liftem, no i mam w niej elektryczne szyby, ostatnio kleiłem plastiki w przednich drzwiach pasazera, ale cos juz tam dalej trzeszczy wiec musze kupic cały mechanizm.
    powiedzcie mi, czy ten który znalazlem tutaj http://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=673# podejdzie do octavi która byla przed liftem? sróby montazowe uchwyt na silniczek, wszystko sie bedzie zgadzało?

a moze macie tansze te mechanizmy niz tutaj.
    dzieki za odp
    VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD

Komentarz

• ===Tomy===
      Rider
      • 2006
      • 552

Re: mechanizm opuszczania szyby

Pierwsze początkowe nr się zgadzają - może podpasuje?
      Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
      Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
      Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

Pracuję...