Mam też taką nadzieję
Problem z fotelami w OI
Zwiń
X
-
Problem z fotelami w OI
mianowicie szkoda mi tapicerki bo strasznie mi sie brudzi i postanowiłem coś z tym zrobić tylko nie bardzo wiem co. Nie lubie zbytnio pokrowców na fotele bo kojarza mi sie z stunigowaną calibrą po za tym mam boczne poduszki. Macie jakiś sposób na zabezpieczenie foteli przed niszczeniem ? ewentualnie jakiś namiar dp w miare ładnych pokrowców jesli nie będzie wyjścia...
-
-
W1Michał
ja przez pierwszy rok miałem koszulki, złaziły, rozciągały się, blakły - po prostu wioska! w końcu poszły do kosza bo stwierdziłem że nie po to kupowałem auto by go nie używać - w tym również fotele - jak się brudzą to co jakiś czas prać a jak się zniszczy to wymienić - nie jest to koszt masakryczny bo ostatnio sprzedałem swoje za 400 zł - komplet
a i pewnie obszycie na nowo u jakiegoś tapicera wyjdzie taniej niż jakieś "porządne" pokrowce.
Stwierdziłem że auto jest dla mnie a nie dla ew. następnego kupca - co nie znaczy że nie dbam o fotele i o auto - ale bez przesadyzmu :!:
Komentarz
-
-
A ja zamieniłem fotele na inne, które miałem z wersji classic
teraz wróciłem do serii 4xPP i po 4 latach mam fotele igła z fabryki->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz