Zamieszczone przez grzybek
[O1] Po wymianie amorków
Zwiń
X
-
[O1] Po wymianie amorków
Wymieniłem oryginalne tylne amorki na gazowe KYB i nie poznałem samochodu. Skończyło się bujanie na nierównościach a podczas dynamiczniejszego pokonywania zakrętów samochód przestał się wychylać i sprawia wrażenie pewniejszego trzymania drogi. Jest dobrze.
Teraz minusy: ponieważ wymieniłem tylko tył pozostała wiotkość przodu i lekka tendencja do delikatnego bujania. Jest to jednak i tak nic w porównaniu ze stanem poprzednim.
Koszty :
KYB gaz tył : 164,50 /szt
montaż : Carman 100/2szt
Przyszłe koszty:
KYB gaz przód : ok 150/szt
montaż : Carman 160/2szt
Dla zainteresowanych służę kontaktem do sprzedawcy.
PozdrawiamW wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
-
-
to podaj bo w tak rewelacynej cenie to nawet w internecie na stronie www.amorki.pl nie widziałem a tam dotychczas robiłem zakupy do poprzednich autTeraz xenony by krzynol
Komentarz
-
-
chyba sobie przed wyjazdem jeszcze amorki zmienie tymbardziej że tył bedzie zawalony na maxa...ale chyba sam je wymienieChiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lookRudi, Ile miałes nalatane na oryginalnych amorkach?
[ Dodano: Sro 27 Cze, 07 21:38 ]
Namiar .
Dodam, że nie mam z tego ani grosza . Ale i nie zaprzeczam , że jest to mój znajomy.W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RudiDodam, że nie mam z tego ani grosza . Ale i nie zaprzeczam , że jest to mój znajomy.
lub na prive
[email protected]
gg 1088972
dzięki1.9 TDI ALH (seria) kombi 286 tys km i nabijam wiecej
www.samochodowy-warsztat.prv.pl/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RudiKYB gaz tył : 164,50 /szt
Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
1. Namiar podałem w poprzednim poście.
2. Czym się różnią poza ceną nie wiem . Wiem tylko jedno: Grzesiek bierze jeśli nie od producenta to z jego najbliższego "sąsiedztwa". Przykład: zmanierowana paniusia wciskała mi amorki do nubiry w "superpromocyjnooakzjonalnej cenie" po prawie 700/szt. U Grześka dostałem po niecałe 350/szt. Prawdopodobnie jemu się chce poszukać dobrego źródła .
Co do wskazanej aukcji Allegro , to zwróć uwagę , że do wskazanych marek jest kilka typów amortyzatorów a cena może dotyczyć najtańszego.
Numer katalogowy moich to :553206 serii gas-a -just.W wyborach miss, stwierdzenie "Dać za wygraną" nabiera zupełnie innego znaczenia.
Komentarz
-
Komentarz