10tys to polowa wartosci mojego auta. Raczej bym nieskorzystal z tej opcji bo tez myslalem nad elektryka. Podobnie jakFleishmachine, mam GLX-a 2000r. i rzeczywiscie troche golo Nawet sluzbowe Combo u mojego ojca ma 2 poduszki a nie jedna jak u mnie :diabelski_usmiech Ja jesli sie zdecyduje to raczej szukalbym po malu boczki z ori el. sterownikami i wtedy kompletowal niz bawil sie w dokladki. Jak ktos napisal zmudne ale sie oplaca.
Wtryski??
Zwiń
X
-
Wtryski??
Witam wszystkich forumowiczów
Jakis czas temu przesiadłem sie z ibizy na octavie. Skodzianka miala od samego poczatku problemy z odpalaniem ,nie jakies tragiczne ale trzeba dluzej przytrzymac kluczyk zeby załapała nie wazne czy zimny czy ciepły silniczek. Jako ze niemiałem pieniedzy zaraz po kupnie autka jezdziłem tak do tej pory. Jednak zbliza sie urlop i podróz po europie wiec przydalo by sie to zrobic. mysle ze moga za to byc odpowiedzialne wtryski ale nie mam pewnosci.Moze mial ktos podobny problem jak ja??
-
-
Sigma_74
a moze warto podpiac VAGA i sprawdzić co siedzi w kompie
wymienić rozrząd i sprawdzic wszystko
ale nie wydaje mi sie zeby to była wina wtrysków.
Komentarz
-
Zamieszczone przez MaicroftTomek1976, Bo zabrales sie do sprawy od dupy strony, ze tak brzydko powiem, no coz impreza kosztowala Cie sporo, a mozna bylo to zalatwic duzo taniej a radosc, na Twej twarzy bylaby duzo wiekszaTeraz xenony by krzynol
Komentarz
-
Komentarz