tylne lampy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kelok1
    Ambiente
    • 2008
    • 102
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

tylne lampy

Jetem niezmiernie ciekawy co na to wszysto powiedzieli by w SAP.
    Puszcaja na rynek produkt, z ktorym klient ma pożniej problem.
    Przeciez chyba zanim wymyslili te Octwie Twin Port, to musieli pomyslec o aspektach prawnych tej sprawy. Maja madrych prawnikow, a moze maja juz na to gotowe rozwiazanie i wystarczy do nich zadzwonic lub napisac email.
    U dilera nie zawsze wszystko beda wiedzieli i chcieli pomoc, oni juz swoja dzialke zainkasowali i teraz licza na to ze nie bezdiesz za czesto na gwarancji do nich zagladal.

Jak dla mnie to troche przypomina kwadrature kola.
    A tak naprawde to wystarczy ta glupia faktura za 1,00 zl BRUTTO.

A swoja droga to zobacz jaka masz homologacje na samochod i czy tama masz uwzglednione zasilanie LPG. Jezeli taka nie jest, tylko dostales drugi papier na homologacje instalacji to wydaje sie ze slusznie w wydziale komunikacji wolaja ta fakture od LPG.

Tak czy inaczej trzeba to szybko zalatwic, bo jak sie ktos uprze to mogabyc z tego problemy / ubezpieczalnie policja / Teraz przy wypadkach niezle magluja, wszystko co sie da opisuja: wysokosc bieznika, klakson, kierunkowskazy, hamulec reczny, w wszystko po to zeby bylo sie czego uczepic i zabrac troche odszkodowania, albo zwalic winne na '"tego co jechal z przodu a mu tyl ktos rozwalil"

dzwon do SAP i napisz jakie jest ich stanowisko, jak oni to wymyslili, bo najlepiej jest dac komus slonia w gratisie a co on ma z tym zrobic? :szeroki_usmiech
  • janusz_007
    Rider
    • 2007
    • 473

tylne lampy

chce kupic tylne lampy cos w stylu ala'lexus mam octavie sprzed liftu. na allegro znalazlem cos takiego

jak to oceniacie? powiedzcie mi czy ta wtyczka ktora jest widoczna na fotce jest taka sama jak seryjnie montowana?
    no i sprawa druga, wiem ze to bylo, ale te ramki które są pod swiatłami trzeba sciagnac przesuwajac je do pokrywy bagaznika tak? po zdjęciu tych ramek dopiero dobiore sie do śrób które demontują stare klosze tak?
    dzieki za info
    VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD

Komentarz

• Bouli
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 739

Zamieszczone przez janusz_007
      jak to oceniacie?
      Mi osobiscie lexusy bardzo nie leza, ale to kwestia gustu... a o tym sie nie dyskutuje

owiedzcie mi czy ta wtyczka ktora jest widoczna na fotce jest taka sama jak seryjnie montowana?
      seryjnie jesli listwa z zarowkami w lini prostej (przynjamniej po lifcie) wiec pewnie bedzie troche dlubania :roll:

no i sprawa druga, wiem ze to bylo, ale te ramki które są pod swiatłami trzeba sciagnac przesuwajac je do pokrywy bagaznika tak? po zdjęciu tych ramek dopiero dobiore sie do śrób które demontują stare klosze tak?
      Najpierw musisz sciagnac plastik nad zderzakiem tuz przy krawedzi bagaznika (ciagniesz do siebie). Potem odkrecasz po jednej srubce (torx) i przesuwasz te paski do srodka auta (czyli prawy pas w lewa strone itd), nie ciagnij do siebie od razu bo pourywasz zaczepy. Te pas trzyma tylko lampe od zewnatrz. Lampy sa mocowane na 4 sruby od strony bagaznika
      Bouli
      Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
      Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
      Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)

Komentarz

• paf
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 3140

janusz_007, prosisz o ocenę no to już ją wydaję

IMO z takimi lampami octa wygląda
        jakby ją w dupę wielokrotnie użądliła osa
        albo jak kto woli:
        jak zmutowany pająk chwat wszystkich brat z sześciorgiem oczu nie na miejscu

nie rób tego swojemu autu :!: :lol:

Komentarz

• Bouli
          Rider
          S_OCP Member
          • 2006
          • 739

paf zawsze prawde Ci powie :diabelski_usmiech
          nic mu sie nie podoba :P Wez tu takiemu dogodz :twisted:
          Bouli
          Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)

Komentarz

• paf
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 3140

szanowny Panie Boulosławie :wink:

nie że mi się nic nie podoba - tylko jeszcze nie widziałem podobających mi się alternatywnych świateł dla O1 po lifcie - jakby ktoś zrobił ze smakiem i profi takie lampy jak np ma nowy passek :wink: to jakby to jeszcze pasowało do O1 wizualnie to brałbym już - ale ni ma i to co jest to jest jakiś malezyjski tuning :lol:

ty widać opierasz się krytycznym opiniom i bardzo dobrze bo to tobie ma się podobać (a i ty dostaniesz po łapach jak cię złapią :lol: )

Komentarz

• janusz_007
              Rider
              • 2007
              • 473

hmmm :diabelski_usmiech ale podobaja mi sie takie swiatełka, tylko jakbyscie mogli podrzucic pare fotek jak to wyglada na aucie po zalozeniu, bo na ocenie uzytkownika paf to raczej polegac nie moge

[ Dodano: Sro 04 Lip, 07 17:07 ]
              ps
              ja mam niunie przed liftem a nie po lifcie
              VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD

Komentarz

• Bouli
                Rider
                S_OCP Member
                • 2006
                • 739

ps
                ja mam niunie przed liftem a nie po lifcie
                ale mozna przeszczepic swiatla z po lifcie

tu masz link do instrukcji jak to zrobic
                Bouli

Komentarz

• Kejup
                  Rider
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 533

Jak masz czarną skodzinę to może nawet wyglądać. Bodajże koja86 ma podobne ale nie jestem pewien.
                  Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
                  Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!

Komentarz

• sven
                    Classic
                    • 2006
                    • 17

tylne lampy ala lexus do octy po lifcie

tak te lampy wygladają w mojej "bestii"
                    sven 128 KM

Komentarz

• esjot
                      Ambiente
                      S_OCP Member
                      • 2005
                      • 152

Mam srebrne na zbyciu jeżeli jesteś zainteresowany kontakt PW

PZDR
                      Superb - 2 Kombi

Komentarz

Pracuję...